Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Soroksár kertvárosi részében...

Soroksár kertvárosi részében miért sétálgatnak a rossz arcú emberek és nézelődnek az ingatlanokba, mit lehet ilyenkor tenni?

Figyelt kérdés
Egy hónapja költöztem Soroksára Budáról és nem egyszer vettem észre az ablakból hogy rossz arcú sötét bőrű emberek sétálgatnak az utcán és néznek befelé az ingatlanokba, ez nekem teljesen új, Budán ilyen nem volt. Más is tapasztalt a környéken ilyet Kispesten, Erzsébeten, Soroksáron, Csepelen?
okt. 29. 12:27
 1/8 Fsms ***** válasza:
69%
Rakj fel egy kamerát legalább lesz róla fotó.
okt. 29. 12:40
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Budáról Soroksárra?

Gratulálok, már bocs

okt. 29. 13:10
 3/8 A kérdező kommentje:
2. igen 12. kerület Istenhegyről
okt. 29. 13:14
 4/8 A kérdező kommentje:
2. Miért?
okt. 29. 13:14
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Jó, szerintem hagyjuk, kamu kérdés.
okt. 29. 13:51
 6/8 A kérdező kommentje:
5. nem kamu kérdés sajnos el kellett jönnünk nagyon-nagyon rossz állapotba került a ház el kellett jönnünk
okt. 29. 14:05
 7/8 A kérdező kommentje:

"Soroksár egyes részei súlyosan cGÁNY fertőzöttek. "

Na ezt az ingatlanos nem említette, hanem hogy nyugodt békés kertvárosias rész

okt. 29. 14:08
 8/8 anonim ***** válasza:

Az ingatlanosok többsége hazudik. Amúgy nekem ismerős vagy, nem te voltál véletlenül, aki a Határ útról tett fel kérdéseket régebben, hogy Budáról költözne?

A kamera jó ötlet, de közterületet nem vehet, a bejáratra kell irányítani. Betörések megelőzésére még jó módszerek: pl. a kertben mozgásérzékelő lámpa felszerelése, a lakásban is gyakran égve hagyni valami lámpát a távollétünkben, vagy éjszaka. Mehet a rádió is halkan, hogy a szomszédot ne zavarjuk. Ha van rá lehetőség, nem mindig ugyanakkor jönni-menni. Nem mondani a szomszédnak, mikor nem vagyunk pár napig otthon. Közösségi portálra nem kiírni, mikor megyünk nyaralni, nyaralási fotókat később, már itthon feltölteni. Jó, ha valaki éjszakai bagoly és a kíváncsiskodók látják, éjjel mozog a lakásban, kimegy a kertbe, szellőztet, áll az ablakban és nézi az utcát. Kutyát is lehet tartani.

tegnapelőtt 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!