Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha megbírságol a rendőr és a...

Ha megbírságol a rendőr és a helyszínen fizetném ki a büntetést, mit szólna hozzá?

Figyelt kérdés
Ha csupa 5 forintosokból adnák neki 10 vagy 20 ezer forintot? Kötelezhet arra, hogy váltsam be előtte, vagy megszivathatom így??? :)))
2010. nov. 4. 13:39
 1/9 anonim ***** válasza:
96%
Én úgy tudom, hogy a helyszínen nem lehet fizetni,bár még nem tartok itt közigből,tehát csak hallottam.Én kétlem, hogy a rendőrt te szívatnád meg, mert éppen téged szivat meg azzal, hogy megbírságol.
2010. nov. 4. 13:47
 2/9 anonim ***** válasza:
84%

a helyszínen sehogyan sem tudod mkifizetni a bírságot!

kicsit off:

ha te szabálytalankodsz, akkor milyen alapon akarod szivatni a rendőrt?

2010. nov. 4. 13:48
 3/9 anonim ***** válasza:
84%

Ezt bebuktad, mert:

1. A helyszíni bírságot nem lehet helyben kifizetni, azt sárga csekken kell feladni.

2. A hatályos jegybanktörvény alapján a hitelintézeten és a postán kívül senki sem köteles egyfajta érméből 50 db-nál többet elfogadni.

2010. nov. 4. 13:51
 4/9 A kérdező kommentje:
Pffffffff - a fenébe....:) Pedig jó lett volna.... Még nem bírságoltak meg, csak elterveztem ha egyszer...:) Na mind1, köszi a válaszokat!
2010. nov. 4. 13:54
 5/9 anonim ***** válasza:
79%
Gyerekes hozzáállás ,a rendőr nem szórakozásból büntet ,hanem mert ez a dolga , te akkor miért szórakoznál vele ilyen pénz dologgal ?
2010. nov. 4. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Feljelent vesztegetésért, ha nem szimpatikus neki a címlet. De nemgond, majd leülöd. :)
2010. nov. 4. 14:56
 7/9 anonim ***** válasza:
70%

Gondolod, te szívatod a rendőrt?

Neked nem lenne szívás, ha elkezdené ott megszámolni a pénzt? És ott kéne várnod még egy-két órát, amíg végigszámolja? De persze, ha saját magaddal akarsz kib*szni, szíved joga.

Mellesleg, ahogy előttem mondták, helyszínen nem lehet fizetni.

2010. nov. 4. 22:53
 8/9 anonim ***** válasza:
36%

Igazi magyar mentalitás:

Megbírságoltatom magam, - most "jól kib.sztam vele!"

-Az ár nem számít, csak a másiknak ne legyen jó! Gratulálok!

Jelentkezzél egyetemre, - meglásd, még komoly értelmiségi lesz belőled!

2010. nov. 5. 15:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Mi ez az ugatás itt kérem emberek? Nem az volt a kérdésem, hogy rólam mi a véleményetek, hanem a rend őre mit szólna hozzá. Köztetek biztosan senki sem értelmiségi, mert szövegértésből ez így EGYES!!!! - muhaha....:))))
2010. nov. 5. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!