Mely Európai országban legrosszabb a migránshelyzet ?
Figyelt kérdés
Nekem a hírek alapján és kamionos ismerős beszámolója alapján Franciaország. De egyik országban sem jártam személyesen.szept. 15. 10:20
1/8 anonim válasza:
Franciaország,Svédország,Németország.
3/8 anonim válasza:
2#
Hát igen.
Nekem nyaraláskor, betörték az autóm hátsó szélvédőjét és kilopták onnan az utazós táskámat
Pedig Melonitól sokat vártak az emberek.KB, semmit sem csinál.
Salvinit is kispadra ültette, adott neki egy jelentéktelen minisztériumot,pedig ő pont a belügyminiszterségben volt jó.
4/8 anonim válasza:
Magyarországon, 15 % valós munkanélküliség mellett folyamatosan telepítik be a migráns munkásokat ezzel ellehetetlenítve a magyar dolgozókat.
5/8 Gál Gábor 2024 válasza:
mit értesz "rossz" alatt? arányaiban a legtöbb külföldi Ausztriában, Belgiumban, Írországban, Németországban, Norvégiában, Svájcban és Svédországban él.
6/8 anonim válasza:
3/5 anonim Ez itthon is mindennapos.
7/8 anonim válasza:
Belgiumban és Franciaországban a legrosszabb, azt értem alatta, hogy itt van a legtöbb arab, és fekete, szóval nem európai bevándorló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!