Ha elköltözök otthonról, mert megromlott a viszonyom a családommal, mert én vagyok a fekete bárány, akkor szólhatok előtte a kapitányságon, hogy ha kerestetnének, ne kezeljenek eltűntként?
Ha "fekete bárány" vagy, akkor miért is érdekli a családodat, ha eltűnsz otthonról?
Miért jelentené bárki is akkor az "eltűnésedet"?
Szerintem meg - már ha igaz, amit írsz - ebben az esetben otthon úgy vannak veled, hogy oda esz a fene, ahova csak akarod......nem?
Nagykorú vagy, magad ura. Azt az ért nem érdemlik, hogy eltűnésed miatt halálra idegeskedjék magukat.
Mondd meg hova mész, hívd fel őket hetente egyszer.
Aztán lehet, hogy pont a távolság teszi jobbá a kapcsolatotok.
Ismeretlen helyre mész, kapcsolat megszakít, ha keresnek majd az adott RK-n megjelensz, hogy nem óhajtasz megosztani adatokat, mert a családod bántalmazó, de megvagy, élsz.
Ők lezárják az aktát azzal, hogy nem szeretnéd megosztani a tartózkodási helyedet másokkal, nekik nem kötelességük megadni (sőt, egyenesen tiltva van) így aztán ennyi.
Egyébként úgyis megtalálnának gyorsan, pl bejelentkezel új lakcímre, ott keres először a rendőrség. De nem adnak ki adatokat rólad, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!