Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Csak érdekelne hogy aki...

Csak érdekelne hogy aki jelentkezett az okt 22. -i rendőr képzésre mindenkinek szóltak már? Kapott valami értesítést? Mert én még nem kaptam.

Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 10:52
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nekem 119 pontom lett!:D:D De nagyon elfáradtam...
2010. nov. 4. 14:29
 12/14 anonim válasza:

Gratula!

Engem ma hívtak, hogy holnap lenne, amit passzoltam,mert napok óta nem tudom forgatni a nyakam. Hétfőre kaptam másik időpontot, de most tiszta para vagyok, hogy mi lesz ha nem múlik el. Pár szóban le tudnád írni, hogy-hogy zajlott, és mennyire voltak szigorúak. Előre is köszönöm.

2010. nov. 4. 17:30
 13/14 A kérdező kommentje:

2000 méter-es futás, utána vizsgáztató függő, de mi a fekvővel kezdtünk, felülés, helyből távol, és végül inga futás! De ez változó lehet, én pl Bács Kiskun megyében csináltam...

Remélem sikerül neked is! Sok sikert! Bár nem tudom hogy ez én eredményem elég lesz-e hogy bekerüljek...

Kíváncsi leszek...

2010. nov. 5. 11:03
 14/14 A kérdező kommentje:
Na, hogy sikerült???
2010. nov. 9. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!