Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Van itt rendőr, aki segítene...

Van itt rendőr, aki segítene nekem?

Figyelt kérdés

Arról lenne szó, hogy pár hónapja beköltözött a szomszédba egy 60 éves férfi, aki egy ideje azzal szórakozik, hogy becsenget hozzám, meg üti az ajtómat de mindezt hajnalban.

Az lenne a kérdésem, hogy érdemes rá hívni a rendőrséget, vagy ezzel nem is foglalkoznának?

Főbérlő is már háromszor szólt neki de nem hagyja abba, kitenni egyenlőre nem lehet.

Köszönöm a segítséget!

2024. jún. 17. 17:21
 1/9 DK-s ***** válasza:
61%

100 watttos erősítő, két mély-láda a falára nyomva, majd Scootertől a Nessaja. vagy bármi ütős house vagy techno.

Változatos időpontokban, rövid ideig.

Az ő korosztálya az engem előző generáció, akik jellemzően utálják a techno-t és a house-t.

2024. jún. 17. 18:10
 2/9 anonim ***** válasza:
52%
A szó amit keresel az önbíráskodás. Sajnos kénytelen leszel a saját kezedbe venni a dolgokat.
2024. jún. 17. 18:15
 3/9 DK-s ***** válasza:
61%

Támadt egy ötletem!

Érzékelők az ajtóra, és egy riasztó kültéri egység a LÉPCSŐHÁZBA!

A többi lakó fogja megbaxni a száját, ha veri az ajtódat!

2024. jún. 17. 18:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Szabad nekem kiraknom egyébként az ajtómhoz egy kis kamerát?
2024. jún. 17. 18:20
 5/9 DK-s ***** válasza:
88%

Amennyiben kizárólag az ajtódat veszi, akkor igen.

Oldalsó szöget kell választani, a lépcsőház nem lehet benne, sem szomszéd ajtó.

Nem ismerem a konkrét helyet, de általában megoldható.

Ha azon töröd a buksid hogy felveszed bizonyítéknak, az értelmetlen. Hónapokig húzódó ügy, és semmit nem fog kapni. Ez idő alatt pedig vígan tovább szórakozik veled.

Már írtam: rakj érzékelőket az ajtóra, és szerelj fel riasztót. Ezt megfejelheted egy kamerával.

Minden épeszű embernek az lesz az első kérdése, hogy MI A FAXT KERESETT HAJNALBAN AZ AJTÓDNÁL?

Kétszer-háromszor felveri a kis k'csög az egész házat, és legközelebb vele mossák fel a lépcsőházat!

2024. jún. 17. 18:27
 6/9 A kérdező kommentje:

Igazából főbérlő mondta, hogy azt mondta az "úrnak", hogy kamerát fog felszereltetni, de ez nyilván nem olyan egyszerű, plusz mondta nekem hogy amíg nincs bizonyíték, addig nem rakhatja ki..

Máshogy meg hogy lehetne bizonyítékom ugye.

2024. jún. 17. 18:33
 7/9 anonim válasza:
Ide nem rendőr kell,ő nemtud mit tenni. 2.helyesen írta.
2024. jún. 18. 02:36
 8/9 árokpart ***** válasza:
Ez már szerintem simán garázdaság. Az ajtóütés meg pláne.
2024. jún. 18. 22:23
 9/9 A kérdező kommentje:

8, így van, amit művel ez már konkrétan az

23 éves nő vagyok, rohadt nyugtalanító mellette élni, pláne egyedül

2024. jún. 19. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!