Mi a tapasztalatotok a magyar rendőrség hatékonyságáról, van eredménye az utóbbi évek fejlesztéseinek?
Maga a személyiségedben látszik, hogy vannak bajok a fejben. Haladok sorba, ha érdekel.
“ . Erre mérges lettem és úgy döntöttem egy ilyen parasztnak én nem sztornózok, így járt,”
Tehát nektek az az üzlet politikátok, vállaljátok is a visszatérítést. Te ennek ellenére önösen eldöntötted, hogy nem teszed meg?
“ Elismerem hogy nem is vagyunk a legkorrektebbek, de mint mindenhol itt is van visszaút, aminek az a menete, hogy bocsánat mégsem kérem és akkor jó képet vágok hozzá és megcsinálom”
Tehát, te magad is elismered, hogy egy patkány féreg cégnek dolgozol. Valaki erre rájött és idegesen követelte vissza a pénzét, ami elmondásod alapján jár is neki. De mivel nem tetszett neked, hogy ő csúnyán beszél, ezért önfejűen megtagadtad. Itt már nálad a hiba.
“ Azt mondtam nem lehet, elkészült a számla, előbb kellett volna gondolkodnia, távozzon.”
Tehát hazudtál neki, megpróbáltad átverni és elküldeni. Újra nálad a hiba.
“ Ezért kimentem ráordítani, ami őt nem hatotta meg, megindult felém”
Tehát kettőtök közül, te indultál el először felé és te kezdtél ordítani vele. Olyan helyen voltál, ahol bajod sem eshet, ennek ellenére te innen kiléptél és konfrontálódni kezdtél.
“ Magamat jobbnak éreztem, mert nem bokszoló volt és nem is gyúrós”
Tehát te már felmérted az embert és ezzel a szándékkal mentél ki, hogy te vagy az erősebb így megfogod tudni verni. Megint nálad a hiba.
“ Hogy megelőzzem őt, ököllel arcba vertem, abban bíztam hogy kiütöm, de tévedtem, és itt mutatkozott meg hogy bizonyára nem először verekszik, mert ügyesen elhajolgatott”
Tehát te támadtál rá először. Kijöttél a biztonságos helyről támadni. Bajod nem eshetett volna, ehelyett te megtámadtad
“ végül kilöktem és egy tockost adtam neki, majd visszacsuktam az ajtó”
Tehát kilökted, újra biztonságba voltál de te újra megütötted ezek ellenére. Újra nálad a hiba.
Minden mozzanatban te vagy a hibás, mire számítottál?
“de itt is követett el ő is szabálysértést, hármat is. Rongálás, verekedés amit már ő sem csak önvédelemből csinált, és behatolási kisérlet tiltott helyre”
Szó sem volt eddig arról, hogy rongált volna.
Verekedés szabálysértés nem létezik.
Behatolási kísérlet tiltott helyre szabálysértés sem létezik.
“ , de továbbra is az ő tettei kimaradnak.”
Nem maradtak ki. Itt mind a ketten idióták vagytok és kettőtök közül te vagy a nagyobb. Az ő tettei racionálisak, ok okozati összefüggésben állnak, ameg a tied nem.
Továbbra sem maradnak ki az ő tettei. A rendőrök gondolom mérlegeltek, vagy mindketten mentek be, vagy egyikotok se. És itt bizony te valósítottál meg több és súlyosabb jogsértést.
“ Honnan tudjam hogy nem ütni akar?”
Ezt innentől kezdve bárkire ráfoghatnád. Sétál valaki feléd, szájba vagod majd azzal védekezel, hogy nem tudhattad.
Bárhogy hisztizel, itt egyértelműen te vagy a hunyó. Ha végig lepkedsz a pontokon, egyértelmű te vagy a kezdeményező.
Te dolgozol szemétláda cégnél
Te akartál neki hazudni és átverni
Te mentél ki a biztonságos helyről ő hozza
Te ütötted meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!