Egy sértő chat üzenet miatt tehetek a rendőrségen feljelentést ?
Figyelt kérdés
Ki vizsgálják ?
Csak annyit írtak, hogy loptam,hazudtam stb.
Nem is ismerem aki ezeket írta .
2024. ápr. 1. 19:28
1/9 anonim válasza:
Bármiért tehetsz feljelentést. De hogy valaki megsértett chaten, az senkit nem fog érdekelni.
2/9 A kérdező kommentje:
Magánindítványban sem ?:)
Illetve törölte is a profilját azóta. Még a nevét sem tudom.
2024. ápr. 1. 21:01
3/9 anonim válasza:
Lehet kellemetlenül érint, de ha csak priviben írt és csak egyszer, azon nincs mit feljelenteni.
4/9 anonim válasza:
Feljelentheted, de semmi nem fognak kezdeni egy darab sértő üzenettel. Ha fenyegetés vagy ilyesmi lenne azzal már kezdenének.
5/9 A kérdező kommentje:
Meg azt is írta,hogy ki loptak 100 ezret a zsebéből, és valószínű Én voltam.
Mást nem írt, csak többször anyázott le, stb.
2024. ápr. 1. 22:09
7/9 anonim válasza:
Ha téged ennyire érzékenyen érint az, hogy egy idegen csúnyát ír a chat-en, akkor ne chat-elj, még a végén felvágod az ereidet.
8/9 anonim válasza:
Ha csak Neked írta és nem fenyegetett meg bűncselekmény elkövetésével, akkor még csak törvénybe ütközőt sem követett el ami alapján feljelenthető lenne.
De ha fel is lehetne jelenteni, a magánindítványba pontosan meg kell jelölnöd ki ellen teszed, e nélkül nem indul büntető eljárás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!