Szerintetek a titkosszolgálat keze idáig a Gyik-ra is elér?
Figyelt kérdés
Egy elég nagy forgalmú és látogatottságú oldal, vélhetően a titkosszolgálat itt is végzi a “munkáját” és ellenőrzi, hogy mikről írnak, kik miket posztolnak?febr. 28. 08:48
11/17 hájaaa válasza:
Kutyát nem érdekli a konteó, csak ha már fegyverrel mész konteót hirdetni
12/17 anonim válasza:
Háát, határeset....elvileg ha Kérdező szervezkedik, toboroz, stb, azaz az alkotmányos jogrend megdöntésére tesz előkészületeket, stb, az lehet már az előkészületi és "tervezési" fázisban is büntethető, ezt nem tudom, de szerintem a Dagadt tuti szigorította, nehogy már le akarja valaki váltani, és ne lophasson kedvére.
13/17 anonim válasza:
Volt valami idióta páros néhány éve, akik itt gyk-n ismerték meg egymást, és csatlakozni akartak az isis-hez. törökországban voltak már asszem, mikor lekapcsolták őket. Szóval ja... van fülük itt is akár.
14/17 anonim válasza:
15/17 anonim válasza:
Nem tudom vannak -e erre statisztikák, de szerintem az emberek 1-2 %-a labilis, és simán lehet hogy vevők lennének tényleg ilyesmire, belépnének szervezetekbe, vagy amit 13# ír, hogy az isis-hez csatlakoznának, stb.
Ezeket azért szelíden, finoman de lehet tényleg ki kell szűrni, esetleg figyelni.
Tóni, Barbara - csak a biztonság kedvéért beleírom, hogy láthatatlan legyek :)
16/17 Fsms válasza:
nyilván a Tóni és Barbara mellett lehet egy-két olyan információ melyek kombinációja esetén jelez, pl. földhivatali bejegyzés, egy összeg, egy szerződő fél, etc...
ezek már nem ilyen ék egyszerűségű keresések. Plusz ott lehet az AI mögötte.
17/17 anonim válasza:
Egy pedót is elkaptak itt, habár őt felhasználók jelentették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!