Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ackermann Dávid barátai és...

Éáé kérdése:

Ackermann Dávid barátai és volt barátnője miért nem akarja megtalálni Davidot?

Figyelt kérdés

jan. 14. 18:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Ezt miből gondolod? Így kijelentve ez rágalmazás. Egyrészt a keresés a nyomozók dolga, másrészt 10+ év után nem fog már senki csatárláncban egy eltűnt keresésére indulni, mert nincs nyom.
jan. 14. 18:19
 2/11 A kérdező kommentje:

Miért lenne rágalmazás ? :) Semmi rosszat vagy terhelő vádlót nem állítottam, sőt én kérdeztem.

De pl az olyan cikekből gondolom amik ilyen címmel jelentek meg hogy " Ackermann Dávid barátai 10 év után sem keresik Dávidott".

jan. 14. 18:23
 3/11 A kérdező kommentje:
jan. 14. 18:24
 4/11 anonim ***** válasza:
97%
10 év után mégis mit tehetnének? Persze nagyon szomorú eset, de nem gondolom, hogy hibásak az akkori barátai, amiért nem próbálkoznak semmivel. Nem hiszem, hogy tudnának amúgy tenni bármit is, ami segítene. 10 év nagyon sok idő, továbbléptek és élik a saját életüket. Az más, hogy a fiú szülei nem tudnak és még mindig reménykednek, de ez nem elvárható a többiektől is.
jan. 14. 18:36
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet tudják hogy meghalt, és nem kell keresni..
jan. 14. 18:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Lehet aki megölte Dávidot attól félnek.
jan. 14. 18:38
 7/11 anonim ***** válasza:
Kezdd alakulni!
jan. 14. 18:53
 8/11 anonim ***** válasza:
61%
Mégis mit segítsenek tíz évvel később? Nekem egy kollégám eltűnt. Azon melegében sem tudtam volna mit csinálni. A rendőrség körözte, ennyi.
jan. 14. 20:32
 9/11 anonim ***** válasza:
35%

A kérdésedben az az állítás szerepel, hogy “nem akarják”.

Tehát hamis állítás, ezért rágalmazás.

A válasz= mert nem tudják és a rendőrség dolga.

jan. 15. 18:56
 10/11 anonim ***** válasza:
75%

Ezt mindenkinek ajánlom a figyelmébe:

[link]

Ne támadjátok a kérdezőt, kurwára igaza van. Annyi, hogy tényleg nagyon sok idő eltelt, és már valóban nem sokat lehet tenni, de aki képben van a sztorival, annak észre kell vennie, hogy a legfurcsább az egészben a barátnő...

Barátai Dávidnak ott nem voltak, nem is ismerte őket... De a fiatalok közül a tőle legtávoliabbak voltak lényegében egyedül valamennyire segítőkészek.

A többiek mélyen kussolnak, Ágival az élen.

[link]

máj. 12. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!