Mi a véleményetek erről az utcai esetről ami velem történt?
Munkából jöttem haza leszálltam a buszról és sétáltam hazafelé egy kisebb, kevésbé forgalams, kis utcában a lakhelyem felé. Előttem két ismeretlen férfi ment jó pár méterrel. Látták, hogy a hátuknál jövök, mindenki normálisan ment az utcán, én sem siettem, de lépkedtem haza felé. Majd egy utca kereszteződésben megállt a két ismeretlen és úgy tettek mintha lefordulnának, de nem fordultak le, hanem csak álltak és megvárták, hogy én elébük kerüljek. Majd elkeztek jönni utánnam, közel jöttek utánnam, 4-5 méter körül, de nem is túl közel csak annyira, hogy jól halljam, hogy trágárul beszélnek, szólongatnak, "valakit", hogy "te b.z.i g.c.i !", "Állj meg!" meg ilyesmi és ocsmányságok. A ház ahol lakom még messze volt. Ezek ketten közel voltak 3-4 méterre. Egy kellemetlen rossz érzés fogott el, éreztem, hogy stírölnek és úgy döntöttem, hogy megállok az utca jobb oldalán és megvárom, hogy ezek ketten elhaladjnak melletem és ujra, hátra kerüljek. Megáltam oldalt fordulva az utcán a jobb oldalon az úttest közepe felé irányulva egy velem szemben lévő házat nézve, gondolva, hogy ezek ketten elhaladnak előttem. Ha esetleg köszönnének akkor én is köszönök nekik, elhaladnak aztán jól van... de megálltak előttem és megkérdezték miért álltam meg és farkasszemet kezdetek nézni velem. Én azt válaszoltam szó szerint, hogy "Azért mert meg szerettem volna állni itt." és nem szoltam hozzájuk semmi többet. Ők csak álltak közelebb az uttest közepéhez közelebb közel hozzám és farkasszemet nézve velem, a társa látván mondta neki, hogy "hagyjad gyere" de emezen érződött, hogy provokálni akar, szólongatott dumált, higgadt próbáltam maradni mintha nem érdekelnének csak állnék, de azért működött bennem az adrenalin(fel voltam készülve). Ekkor megérkezett balról egy autó, a szembe szomszédom volt az a feleségével. Mivel ezek ketten majdnem az út közepén álltak szemben velem és nem tudutt tőlük a kocsival a szomszéd a kapuja felé hajtani és be menni az udvarra ő is megállt a kocsival és így álltunk pár másodpercet. Majd a két ismeretlen férfi eszmélve, hogy kocsi van az úton és nem tud tőlük elhaladni megindúltak az utcán a bal oldali járda felé. Én nem mozdultam. Vártam, hogy távol kerüljenek. Majd elindúltam a 15 méterre lévő házunk felé. Ezek ketten még távolról is folyamatosan beszéltek hozzám, kérdezték, hogy "Hova mész." annyit feleltem, hogy "Haza. Itt lakom." Ekkor a szomszéd és a felesége már behajtott az udvarára és kiszállt, álltak az udvarukon indulva befelé, hallották látták mit beszélünk. Ezzel párhuzamosan oda értem a lakhelyemhez és már nyitottam is a kaput és bementem gyorsan majd pedig bezártam.
Szerintetek ezek ketten balhézni akartak, lopni, vagy mit akarhattak? Mert nem kérdeztem meg tőlük érthető okokból.
Úgy gondolom így az esetre visszagondolva, velem volt a jó Isten és szerencsém volt a szomszédékkal aki jött autóval. (Bármi történhetett volna.) Hál istennek nem történt semmi egyéb de így is rossz érzés volt.
Mindez fényes nappal délután 2 óra körül történt, egy határmenti vidéki településen, kelet Magyarországon, Hajdú-Biharban. Az idősebbik ismeretlennek aki jobban próbált provokálni labilis volt a tekintete is mintha alkohol vagy valami szer befolyása alatt lenne.
Mit gondoltok az esetről?
Nem szabadott volna semmilyen infot adni és benni a lakásba!
Az egyik verekedni akart nekem is volt olyen elővettem a gázpisztolyt és nem tudták, hogy nem igazi 3-an voltak 2 elfutott a harmadikateg otthagytam mert kamera volt amúgy arcon lőtzem volna!
"Nem szabadott volna semmilyen infot adni és benni a lakásba!"
Ha nem szóltam volna nekik semmit akkor is látták volna, hogy melyik kapun hova megyek be. Amikor megálltam, azért tettem így mert úgy gondoltam, hogy elhaladnak és mikor jó messze vannak és már nem látnak be megyek a kapun haza.
4.
Akkor azt kellett volna mondanid egy usmerőshöz mész!
Így most megmondtad hol laksz, hol keressenek ha balhét akarnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!