Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Társasházban rendszeresen...

Társasházban rendszeresen buliznak fölöttünk és zavarja a lakókat. Rendőrség tud segíteni?

Figyelt kérdés
Már beszéltünk a szülőkkel, fölmentünk, amikor hangoskodtak, de változatlan, minden hétvégén szól a zene és dübörögnek. Ha minden alkalommal rendőrt hívok, előbb-utóbb lesz valami szankció? Pénzbüntetés pl?
2024. jan. 13. 22:17
 1/9 anonim ***** válasza:
92%
Lesz. A sok lakossági bejelentést a közös képviselővel (akár, de egy rendkívüli lakógyűlés után a többi lakótárssal együtt is) elindíttatni egy társasház mint jogiszemély, és ezen kívül külön-külön lakónként is egy birtokvédelmi eljárást.
2024. jan. 13. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
8%
Nem ők nem buliznak
2024. jan. 13. 22:24
 3/9 anonim ***** válasza:
És mit mondtak a szülők? Ők hol vannak?
2024. jan. 13. 22:28
 4/9 anonim ***** válasza:
18%
Nem. De ha egyszer traffipaxokásra lesz szükséged akkor szolgálunk és védünk!
2024. jan. 13. 22:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodtan kihivhatod a rendőrséget.

Nálunk is volt, dettó ugyan ez. Engem nem zavar ha valaki bulizik, de este 11 után átmentem, hogy vegyék mostmar halkabbra és ne a közös folyosón ordítsanak.

5 percig segített, utána nem. Második körben is beszéltem a házi gazdával, elmondtam neki ne keljen már rontani a szomszédi kapcsolatot, kedd van, éjfél majdnem ne kelljen már rendőrt hívni.

Talán tartott 5 percig. Egyik részeg barom kijött ordítozva, hogy ő megbassza annak a száját aki rendőrt hív.

Meguntam, betelefonáltak. Nem telt bele félóra jöttek is. Beengedtem őket, elpanaszoltam. Lefutottak ők is a kört, igazoltattak, figyelmeztettek. Elmentek 20 perc múlva újra kezdődött. Megint betelefonáltam.

Visszajöttek, hallották, zeng a ház. Több lakó is kijött, hogy tényleg elég.

Rendőrök nem szórakoztak, közölték, itt, most vége a bulinak. Haza vagy kapitányság.

Nekünk segítettek, rendesek voltak, arányosan kezelték, nem akartak velük sem kibaszni először szépen szóltak nekik.

Ilyet tapasztalsz szerintem jobb először ha te szólsz, de ha nem eredményes mem kell kakaskodni meg játszani a házfelügyelőt

2024. jan. 14. 07:35
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

"Rendőrök nem szórakoztak, közölték, itt, most vége a bulinak. Haza vagy kapitányság."

Igen szép történet, el is morzsoltam egy könnyet a szemem alatt :)

2024. jan. 14. 10:32
 7/9 anonim ***** válasza:
88%

“ Igen szép történet, el is morzsoltam egy könnyet a szemem alatt :)”

Köszönöm a hasznos, érdemi kommentet. Véletlenül sem egy plusz, felesleges, érdektelen hozzászólás. Bár..ilyen az ha az embert máshol nem hallgatják meg. Legyen szép napod.

2024. jan. 14. 15:52
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a ház előtti játszótéren lévő padon megy a party nyári időszakban fél éjszaka - üvöltözés, zene, röhögés. Kijönnek a rendőrök, igazoltatnak és elzavarják őket, hogy ne a lakótelep közepén mulassanak.
2024. jan. 15. 10:09
 9/9 A kérdező kommentje:

Felmentünk még egyszer, utoljára, hogy elmondjuk, innentől minden alkalommal rendőrt hívunk.

Szerencsére nem tartott sokáig a beszélgetés, mert anyuka elmondta, hogy ezen a héten elköltöznek 😀

2024. jan. 16. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!