Rendőrségi, gyanúsítotti kihallgatás során miért kérdezték meg tőlem az elején, hogy van e tudomáson arról, hogy van e gúnynevem vagy becenevem?
18
Erre van lehetőség?
Nálunk szolnokon nagyon rossz tapasztalatok vannak.
Lebeszélik a sértettet, bunkók, gorombák, ellenségesek.
Mintha tudatosan tennék ezt.
20
Tétet tennék rá, hogy ő nem vállalná.
Nyugdíjasok, pihenni akarnak és nem harcolni.
Így is szív ezekkel az egész utca, zenebona, visítozás, óbégatás, állandó kocsiajtó csapkodás.
A házak is eladhatatlanok miattuk.
Téboly...
21.
"Lebeszélik a sértettet, bunkók, gorombák, ellenségesek."
Mondd meg nekik hogy felkeresed a felettes szerveket
Szolnokon rendet kéne vágni keresd.fel a helyi polgármestert és képviselőket
Feljelentheted.
Ők voltak hárman. Te egyedül.
A látlelet által a fújás bizonyított. Te tuti viszed a balhét.
Milyen bizonyítékot fogsz a saját állításodhoz hozni?
Te azt mondod ezt és ezt mondta.
Ők többen azt ellenkezőjét.
Három az egy ellen.
A rendőr látta a berúgott kaput is pl, amit értelemszerűen nem én rúgtam be.
Vagy ez sem számít semmit, mert nincs tanúm erre?
A "sértetti" közrehatás nem számít semmit? Vagy az életszerű e, hogy egy drabális agresszív cigányt ok nélkül fújok le? Vállalva a felelősségre vonást, illetve az esetleges bosszúállást a részéről?
25.
Nyugi! A 24- es csak kötözködik nyugodtan jelentsd fel! Amennyiben nem teszed ellened szól a dolog
Én vagyok a 24.es. Jelentsd fel nyugodtan. Miért ne tennéd? Csupán kiváncsi voltam, van e más bizonyítékod, kamera felvétel, tanú, hangfelvétel bármi.
Kiváncsi leszek az eredményre.
Jelenleg a feljelentést alaptalannak tartja rendőrség.
Az utcán kergetőzés, ordítva fenyegetés, kapu berúgás szerintük nem garázdaság. RONGÁLÁS!
Holnap kell mennem az előadóhoz megbeszélésre, ha nem veszik fel a feljelentést megyek tovább.
Online, levélben, minden lehetséges fórumon, panaszlevéllel spékelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!