A rendőr megtudta a telefonszámomat, és azon hívogat, ez jogos?
Figyelt kérdés
Egy ügyben vagyok benne, és ez kiderült már az elején ellenem vannak, csak jó pofizik nekem a rendőr,hogy valljak be "mindent" még azt is amit nem én tettem. Erre fel mindig hívogat, hogy hol van már a vallomás tétel, mikor lesz, és közbe mondja a litániát, hogy nem akar rosszat stb. Ez a tipikus alattomos emberke aki jó pofizik, és a hátad mögött meg kibeszél, és arra megy minél előbb lecsukasson. És jegyzőkönyvek is készülnek ráadásul, mikor, és mennyit beszélt velem "privát" telefonszámomon. Ez jogos egyébként ? Mert van ügyvédem, most már lefogom tiltani a pcs.ba az embert, és csak ügyvéden keresztül vagyok hajlandó vele kommunikációt létesíteni. Ezt megtehetem?2024. jan. 9. 11:23
1/13 anonim válasza:
Örülj neki, hogy van akinek fontos vagy
2/13 anonim válasza:
Miért ne hívhatna fel egy rendőr?
3/13 anonim válasza:
Amúgy ha nem veszed fel a telefont, akkor majd mehetsz be rendőrségre kihallgatásra. Akkor jobb lesz neked?
5/13 anonim válasza:
Aha, és gondolom csak úgy véletlenszerűen tárcsázott valakit és egy, az ügyben teljesen kívülálló ártatlan embert zaklat a rendőr, ugye? Hagyjuk már a rizsát. Beszélj egy ügyvéddel.
6/13 anonim válasza:
Mindenütt a világon így viselkednek a nyomozóhatóságok azokkal, akiket bűncselekmény elkövetésével már meggyanúsítottak.
Kb. az a hozzáállásuk, hogy az ilyen személy örülhet ha még szabadlábon van. Ha elszemtelenedik, akkor a nyomozást felügyelő ügyészt kérik, hogy kezdeményezze a gyanúsított letartóztatását.
7/13 anonim válasza:
Ha van ügyvéded akkor miért nem beszéled meg vele?
8/13 anonim válasza:
Visszakapod a zaklatásaid, K. :)
9/13 anonim válasza:
Az ügyvédedet kérdezd meg, de szerintem ha egy ügyben érintett vagy, akkor joguk van kikérni az elérhetőségeidet, te viszont nem vagy köteles az üggyel kapcsolatban az ügyvéded nélkül nyilatkozni.
10/13 árokpart válasza:
6-os Ez nagyban függ a bűncselekmény súlyától. Az ügyészség nem szimpátia alapján tesz javaslatot a letartóztatásra ez ennél jóval sokkal bonyolultabb dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!