Fontos, sos:Az orvos assisztense a Rendelőintézetben rámszólt nyomatékosan, hogy húzzam fel a maszkot az orromra is. Megtettem. De az Asszisztensen nem volt maszk. Ráhívhatom a rendőrséget?
Figyelt kérdés
Elővezethetem-e a addig, amígy a zsaruk ki nem érkeznek?
KÖSZ A SEGÍTSÉGET!
2024. jan. 5. 12:11
1/7 anonim válasza:
Ilyen esetben társadalmi kötelességed testi kényszert alkalmazni. Vidd földre, és addig tartsd ott, míg meg nem érkeznek a kommandósok!
2/7 A kérdező kommentje:
Komolyan.. Mi a jogi teendőm?
2024. jan. 5. 12:15
3/7 anonim válasza:
Amit már leírtak. A rendőrség kiírkezéséig kötelességed őrizetbe venni és megakadályozni a szökését.
4/7 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy valamilyen eü probléma miatt nem kell maszkot vislnie. Neked van ilyen?
5/7 anonim válasza:
Ilyen komoly incidensekhez szirénázva vonul ki a TEK.
6/7 anonim válasza:
Mondd hogy rajta sincs igy tagadd meg és kész .
7/7 árokpart válasza:
Nincsen maszkhasználati kötelezettség jelenleg sehol úgyhogy szerintem ez a kérdés kamu.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!