Hová tűnhetett el vajon Madeleine McCann?
Mi zajlott le abban a bizonyos hotelben 2007.05.03-napján🤔?
Nektek mi a legkézenfekvőbb magyarázat erre?
Köszönöm!!
Teljes bizonyossággal nem derült ki. A legutóbb egy nemet pedot gyanúsítottak, de a holttest nem került elő.
Egyébként a szemében a genetikai elváltozás annyira egyedi, h az alapján szerintem már megtaláltak volna, ha élne.
Sajnos nem tudom, hova tűnhetett, de nagyon meglepődnék, ha élve előkerülne.
Szerintem egyébként egy pedofil rabolta el, csak valami közbejött, és meghalt a kislány, lehet hogy megölte az elrablója (talán épp a szemében lévő jellegzetesség miatt?).
A legkézenfekvőbb az, hogy elrabolták váltságdíjért, tudva hogy a szülei jó egzisztenciájú szakorvosok. Az idegenforgalomban sok marokkói dolgozik kisegítő munkakörben, ezek közül valaki adhatta le a drótot az emberrablóknak.
Az apartman ahol nyaraltak kb. 500 méterre van a tengerparttól ez robogóval pár perc, onnan meg kb. 150 km Marokkó, ami motorcsónakkal pár óra.
Az emberrablók pedig azért nem jelentkeztek, mert túl nagy erőket mozgósítottak a nyomozásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!