Az Epstein-ügyben mikor lesz valami új fejlemény? Mi van azokkal, akik a szigetére látogattok?
Tom Hanks, Jim Carrey,John Cussack, Lady Gaga, meg ilyenek látogatták meg? Gyakorlatilag a fél amerikai zene és filmhírességek, rendezők, zenészek megfordultak Nála?
Nekem ez így bűzlik.
Madonna, Eminem, Cher?
Nekem ilyen random listának tűnik. Összeírtunk egy rakat híres Ember nevét és a lista tetejére azt, hogy vendégek voltak? Miley Cyrus? Nem tudom...
Ezek Nekem fura nevek...
Kevin Spacey, Jack Nickolson még oké, de a többi? Tom Hanks? TOM HANKS????
Azt inkább el tudom képzelni, hogy több féle rendezvény volt ott, nem csak Kinder meglepetés party, de akkor meg miért is releváns ez a lista? Gyanús, hogy a listán szereplő személyek 99%-a szimplán csak más rendezvény miatt járt ott.
Ez olyan, mintha úgy derítenénk ki a Világ összes pedofilját, hogy írunk egy listát a Földön élő összes ember nevével, címével, és mondhatjuk erre a listára, hogy: "Itt van tessék, ez egy lista az összes létező pedofilról. Igen, ez talán furcsa lehet, hogy ilyen hosszú, de benne van a pakliban, hogy a listán szereplők egy része nem pedofil vagy soha nem élt pedofil szolgáltatással.".
Ez így olyan mehhh.... Ilyen listát nem nehéz írni.
Most vannak fejlemények. Több magas rangú politikus, híres zenész keveredett ebbe bele. Nagyon remélem, hogy megkapják a büntetésüket. Ez a per azért is nagyon érdekes, mert fel lehet mérni azt, hogy vajon a magas rangú személyek ki tudják-e magukat mosdatni, vagy nem.
Elég sok ügyfele lehetett Epsteinnek magas körökből, mert azok közt sok az olyan ember, aki azt hiszi, mindent megtehet. De visszanyalt a fagyi. Epstein halála nekem is gyanús, valamelyik magas rangú exügyfele szerintem megölette egy bérgyilkossal. Maffiózók is szoktak így meghalni a börtönben. Egyszerűen féltek, hogy rájuk vall.
"Pintér László, te pedig ne találgass nevekkel alaptalanul, ez kimeríti a rágalmazás fogalmát."
Mit találgattam? Egy hosszú listán voltak ezek a nevek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!