Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Ha tudom valakiről, hogy...

Ha tudom valakiről, hogy drogozik (kokain) hogy tudom bebizonyítani a rendőrségnek?

Figyelt kérdés
Nem rosszindulatbol, csak iszonyat viselkedést produkál az illető olyankor órákon keresztül, hiszen önkívületi állapotban van olyankor. Ha elmesélem a rendőrségnek ők simán le tudják nyomozni ilyenkor? És elkapják a terjesztőt is? A fogyasztó is megszivja ilyenkor? Valakinek van ilyenről tapasztalata? Tanácsa? Csak mert sajnos feleslegesnek érzem, hogy a rendőrség tudjon erről, főleg ha olyan helyen történik az adás vétel ahol nem látni semmit. Vagy kérjem meg őket, hogy a lakása ajtajanal hallgatozzanak?

2023. dec. 14. 10:54
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Én utána olvastam és azért állítottam, hogy kokain mert amit írnak róla, hogy milyen tünetekkel jár abszolút rá vall! Az hogy sokba kerül, hát lehet inkább erre költ mint sem kajara akár.

14-es: úgy tudtam hogy lesz ilyen hozzászóló! Azért nem foglalkozom csak a saját dolgommal mert napi szinten csinálja ezt és mindent letagad a leg nyilvánvalóbb dolgot is. Jóban meg nem vagyok vele, sőt, isten őrizze!

Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat!

2023. dec. 14. 13:55
 22/29 anonim válasza:
52%

Ez nem válasz.

Annak, hogy napi szinten csinálja meg letagadja, annak mi köze hozzád?

Zavar hogy hazudik, zavar hogy kokózik?

Nem kötelező a társaságába lenni.

Ennyi. Itt látszik, hogy Magyarország még mindig a kommunista mentalitást őrzi, legyen mindenki besúgó!

2023. dec. 14. 16:30
 23/29 anonim ***** válasza:
30%
Jó kólát lőni kell amúgy nem szívogatni. Az első 10 perc durvább mint a heroin. Itt írtok beszélgetünk róla. Az igazság hogy fogalmatok sincs ez milyen érzés. És talán lehet jobb is. Elismerem veszélyes szer, de nincs más gozzá fogható ezen a bolygón.
2023. dec. 14. 19:23
 24/29 anonim ***** válasza:
83%

Kérdező neked azt javasolnám hogy ne strsszelj, és főleg másokon ne. Elég büntetés a drogosoknak ha csak maguknak ártanak ezzel.

"A haragtartás olyan, mintha mérget innánk, és azt várnánk, hogy a másik haljon meg.” Buddha

2023. dec. 14. 19:27
 25/29 anonim ***** válasza:
100%
A kokaintól nem kerül önkívületi állapotba...
2023. dec. 16. 09:40
 26/29 A kérdező kommentje:

[link]

Itt ír halucinaciorol és onkovuletrol...

2023. dec. 17. 07:39
 27/29 anonim válasza:
Hallucináció? Ember ez nem gomba vagy lsd. Vannak haluk komoly függőknél igen, de normál esetbe nincs. Normál esetbe csak egy olyan érzés hogy most nyerted meg az 5-ös lottót. De senki ne próbálgassa, mert ki.... nagy az esélye hogy függővé válik tőle!!
2023. dec. 22. 17:48
 28/29 anonim válasza:
100%

hallucináció?

nyomjatok be erős bélyeget vagy az ayahuasyat lesz olyan hallucináció lehet azt hiszed az egész életed hallucináltad

a kóla nagyon messze áll a hallucinogén szerekhez, lb ég és föld a különbség (súlyos tartós függőségnél persze kialakulhat, de nálunk a magyar fizetéseknél ez nem jellemző)

2023. dec. 22. 17:50
 29/29 anonim válasza:
Koszos wamzer a kérdező, mi közöd van hozzá ha ténylegesen kokainozik is? Remélem feljelented, a hatóság nem talál semmit és hamis vádért megrángatnak.
2024. jan. 21. 01:54
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!