Ez szerintetek fog érni valamit?
Szerelmes voltam egy nőbe. De megtévesztett csúnyán és egy csomó pénzemet megtévesztés útján kicsalt tőlem. Többször próbáltam visszakerni meg tárgyi dolgaimat is de sikertelenül.
O feljelentett zaklatesrt.
Később jöttem rá hogy O az tipikus szélhámos nő és nyomoztam utána nagyon sokat és hetente váltogatja a pasikat gazdag pasikat
Én nem vagyok gazdag, én tényleg szerelmes lettem bele.
Olyan bizonyitekom van ellene amikor elismeri hogy valóban adtam neki pénzt és hogy kifizettem a kezelését.
Én ezt márciusban fizettem ki. Mert azt mondta ha kifizetem és segítek neki akkor együtt leszünk és életem első nyarat együtt töltjük. Életem első nyarat egy nővel. Sosem volt sajnos barátnőm korábban. :(
És akkor mondja hogy én őt kifizettem cserébe a szabadidejét velem töltötte. Csakhogy ez nem igaz. Idén januárban még februárban mentünk és találkoztunk osszvisz hetente kétszer és csak étterembe meg moziba mentünk szintén én fizettem.
És akkor mondja hogy a jó időt együtt töltjük majd.
Március 11-en odaadtam a pénzt és március 16-an már különböző indokkal mondta le a találkozót. Végül már fel se vette a telefont.
És azóta egyáltalán nem szerveztünk közös programokat.
Tehát O megtévesztett azzal hogy ha én kifizetem a kezelését, akkor velem lesz. De nem velem töltötte a szabadidejét. Viszont olyan bizonyitek van hogy azt mondja igen beismerte hogy kezelésre fordította a pénzt, és hogy ki nem voltunk együtt és nem is tekintett soha partnernek
Már van ugyvedem. Folyamatban van. Hangüzenetek már vannak. De kéne még bizonyíték minél több.
Ez egy szélhámos no. Aki ramsszik férfiakra semmit nem dolgozik. Kedvességevel meg ilyen hizelgő. Aztán egyes férfiakkal le is fekszik csakhogy vigyék őt el nyaralni meg stb.
A lényeg hogy én egy ilyenbe futottam bele. És bár tavaly előtt amikor megismertem tudtam magamban hogy ez teljesen más szinten lévő nő mint aki én vagyok fiúkent. De mégis elkezdtem vele ismerkedni. Akkor a másik énjét mutatta. Elmentünk kertészkedni megmutatta mit hogy. Eljött vele. Fizikai munkát végezni. És stb. Aztán egyik pillanatról a másikra eltűnt utána nem vette fel a telefont sem, aztán kerestem őt végül egy terepjárós csávó mellett ült egy kocsiban 2022-ben. Aztán újra kapcsolatban voltunk 2022 őszétől 2023 tavaszáig. Majd tavasszal újra elkezdte csinálni hogy nem veszi fel a telót stb. És akkor láttam hogy idegen férfiaknak nyújt kihívó ruhában szexuális szolgáltatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!