Mi lehet a következménye max pénzbírság nem?
Arról van szó, hogy van egy elektromos rollerem aminek a sebessége 65-70km/ óra
Viszont jogosítványom egyelőre nincs folyamatban van..
Attól függetlenül tisztában vagyok a kresszel és szabályokat betartva közlekedek..
Nemm mondom szoktam vele száguldozni imádom kihuzni a gépet..
De akkor már tényleg ártatlan bárkire is mivel este éjfél után szoktam végezni amikor már semmi mozgás
"Szövegértés nem megy láttom"
Vagy túl jól megy neki. Ő abból amit leírtál megértette, hogy amit művelsz az öngyilkosság. Téged már semmilyen jogsi se mentene meg.
Ha 70-nel mész egy relatíve apró kerekű rollerrel, akkor fél lábbal már úgyis a kórházban vagy. A másik lábaddal meg a temetőben.
Ha rajtam múlna, 20 km/h-ban korlátoznám a sebességét az összesnek.
Nekem segédmotoron is néha sok volt a 70 km/h... pedig az egy 90 kilós gép volt 13 colos kerekekkel.
Rolerren sztem is öngyilkosság, főleg éjszaka.
Éjszaka minden más, a rollernek elég egy bukkanó amit nem veszel észre.
Am. kérdésedre a válasz, jogi szempontból...
Pénzbírság és a helyszínen el is kobozhatják a rolleredet.
Nem mellesleg 70 km/h-val sehogyan sem mehetsz... még jogsival sem... ami 70 km/h-val bír menni arra kell rendszám, érvényes műszaki engedély, kötelező biztosítás. Az 1. 2 nem lehet sose rolerre, így az nem is mehet 45 km/h-nál többet
#3 vagyok, nekem megy a szövegértés, neked nem megy, kedves kérdező.
Javaslom essél egyet a rollerrel aszfalton 10 km/h-s sebességgel védőfelszerelésben, aztán próbáld elképzelni milyen lesz, amikor majd 70-nel fogsz védőfelszerelés nélkül és mondjuk utána a legkisebb problémád az lesz, hogy amikor mosolyogsz belátni a manduládig, mert nem marad elől fogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!