Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mi lehet a következménye max...

Mi lehet a következménye max pénzbírság nem?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy van egy elektromos rollerem aminek a sebessége 65-70km/ óra

Viszont jogosítványom egyelőre nincs folyamatban van..

Attól függetlenül tisztában vagyok a kresszel és szabályokat betartva közlekedek..

Nemm mondom szoktam vele száguldozni imádom kihuzni a gépet..

De akkor már tényleg ártatlan bárkire is mivel este éjfél után szoktam végezni amikor már semmi mozgás

2023. okt. 6. 01:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Meg néhány év eltiltás.
2023. okt. 6. 01:43
 2/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek van rá esély, hogy előbb utóbb kiszurjak azt, hogy ez nagyobb roller mint ami lehetne jogsi nélkül?!
2023. okt. 6. 02:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, annyira felelőtlen vagy, hogy ha egyszer elesel vele, vagy elgázolsz egy eléd guruló kerékpárost, vagy kutyát, akkor úgyis vagy meghalsz, vagy kitöröd a nyakad. Utána már olyan mindegy mire büntetnek, bünteted te magadat.
2023. okt. 6. 11:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Szövegértés nem megy láttom
2023. okt. 6. 12:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem szúrják ki, nyugodtan száguldozz. Ha nincs pénzed speed motorra, csináld rollerrel, mint az ovisok, jó az! :D
2023. okt. 6. 13:19
 6/10 anonim ***** válasza:

"Szövegértés nem megy láttom"

Vagy túl jól megy neki. Ő abból amit leírtál megértette, hogy amit művelsz az öngyilkosság. Téged már semmilyen jogsi se mentene meg.

[link]

2023. okt. 6. 13:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Simán eltiltanak egy évre
2023. okt. 6. 14:13
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha 70-nel mész egy relatíve apró kerekű rollerrel, akkor fél lábbal már úgyis a kórházban vagy. A másik lábaddal meg a temetőben.

Ha rajtam múlna, 20 km/h-ban korlátoznám a sebességét az összesnek.

2023. okt. 6. 14:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Nekem segédmotoron is néha sok volt a 70 km/h... pedig az egy 90 kilós gép volt 13 colos kerekekkel.

Rolerren sztem is öngyilkosság, főleg éjszaka.

Éjszaka minden más, a rollernek elég egy bukkanó amit nem veszel észre.

Am. kérdésedre a válasz, jogi szempontból...

Pénzbírság és a helyszínen el is kobozhatják a rolleredet.

Nem mellesleg 70 km/h-val sehogyan sem mehetsz... még jogsival sem... ami 70 km/h-val bír menni arra kell rendszám, érvényes műszaki engedély, kötelező biztosítás. Az 1. 2 nem lehet sose rolerre, így az nem is mehet 45 km/h-nál többet

2023. okt. 6. 16:56
 10/10 anonim ***** válasza:

#3 vagyok, nekem megy a szövegértés, neked nem megy, kedves kérdező.

Javaslom essél egyet a rollerrel aszfalton 10 km/h-s sebességgel védőfelszerelésben, aztán próbáld elképzelni milyen lesz, amikor majd 70-nel fogsz védőfelszerelés nélkül és mondjuk utána a legkisebb problémád az lesz, hogy amikor mosolyogsz belátni a manduládig, mert nem marad elől fogad.

2023. okt. 6. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!