Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Számon kérheti rajtam az utalást?

Számon kérheti rajtam az utalást?

Figyelt kérdés

Volt egy feljelentésem mivel külföldre szerettem volna menni dolgozni. Pályaztatás címszó alatt elkértek tőlünk 200€t. Eltűntek , letiltottak stb. A feljelentést akkor megtettem, kaptam is a határozatot, hogy összevont bűncselekmény stb.

3 hete előkerült ,hogy ha aktuális akkor van még hely... print- küldés a rendőrnek.

Egy hete újra előkerült,de annyit írt, hogy vissza utalná a pénzem 250 eurót küldene ( mivel kértem kártérítést gondoltam ennyivel megoldja amit keveseltem de nem mondtam semmit)

Visszakaptam.

Ma írta ha megkapom a pénzt akkor azt az 50 eurót visszaküldeném-e...

Erre még nem válaszoltam, de én úgy gondolnám looofsszt a s.ggébe!

Átvertek, pénzem kicsalta,.eltűnt, lelépett,munkán azóta sincs se itthon se kint.

Hát még én legyek a jó fej? Vállalom, hogy akkor jelentsen fel ő ezért,de én nem utalok vissza semmit egy rabló bandának.

2023. szept. 12. 13:59
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A csalas maga az volt hogy igertek valamit ami a csali volt. De ettol te meg nem vagy jogosult arra az osszegre amivel bepaliztak.

Ha en igerek neked 100millio dollart ha kuldesz nekem 10000ftot, akkor te ha elkapnak akkor lenne barmilyen jogalapod kovetelni rajtam a 100millio dollart? Aligha. Elitelnenek csalasert es te polgari perben ervenyesithetned a karodat, ami 10000ft. Nem pedig 10000ft es 100millio dollar.

2023. szept. 12. 15:37
 12/20 A kérdező kommentje:
Értem az érvelésed. Most nekem a csalót sajnálni kellene? Úgy gondolom nekem még mindig nagyobb az anyagi károm, mint 50 euró.
2023. szept. 12. 15:45
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem kell sajnalnod es nem kell visszakuldened sem a penzt. Az hogy mennyivel kartalanit az o dolga. Adhat tobbet ha ugy gondolja nem csak anyagi ertelemben kartalanit.

En csak azt nem ertettem mire fel kevesled a karteritest. Miert gondolod hogy tobb jarna.

2023. szept. 12. 15:52
 14/20 A kérdező kommentje:
NEM KAPTAM kártérítést. Csak én hittem azt.
2023. szept. 12. 15:56
 15/20 anonim ***** válasza:
Azt irtad visszakaptam. Tehat akkor nem kuldte el a 250et se?
2023. szept. 12. 16:02
 16/20 A kérdező kommentje:
Igen visszakaptam. De írta,.hogy véletlenül 50 euróval többet utalt és azt küldjem vissza csak az 50-et
2023. szept. 12. 16:05
 17/20 anonim ***** válasza:

Akkor kaptal karteritest. Hisz megteritette a karodat. Az anyagi karodat. Kesz. Vege.

Az 50eurot ne kuld vissza, legalabb is en nem kuldenem. Atbaszott, ez az 50euro a nem vagyoni karterites az elszenvedett dolgokert. Ugysem tud semmit sem tenni.

2023. szept. 12. 16:09
 18/20 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom.
2023. szept. 12. 16:12
 19/20 anonim ***** válasza:
A többlet penz a kamat. Ennyi.
2023. szept. 12. 19:40
 20/20 anonim ***** válasza:
Eleve már az milyen, hogy azért fizetni kell, hogy dolgozhass? Viccnek is rossz.
2023. szept. 14. 20:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!