Áprilisban kiraboltak. A rendőrségi nyomozás még tart. Ha bizonyíték hiányában lezárják az ügyet,tudok-e fellebbezni? (Mivel számos,általam kért vizsgálat - házkutatás,kihallgatás, mobiladat ellenőrzés stb. - nem történt meg.)
Te akarod megmondani hogyan vizsgáljon ki a rendőrség egy ügyet?
Nem is tudtam, hogy előírhatom mit/hogyan csináljanak.
És gondolod az orrodra kötik mit csináltak, mit nem?
Kérdező!
A nyomozást megszüntető határozat ellen a közléstől számított 8 napon belül panaszt tehetsz az ügyészégen.
Ha Ő is elutasít, akkor újabb 8 napon belül - bizonyos elutasítási okok esetén - pótmagánvádlóként léphetsz fel.
Ebben az esetben jó ha tudod: a pótmagánvádló ügyvédi képviselete kötelező.
Dehogynem értem.
Ezekről a dolgokról mint sértett 1. nem tudhat 2. meg hogy az átlag állampolgár mintent “kirablásnak” nevez holott az az esetek 90%ban egy sima lopás.
Köszönöm a válaszokat.
Különösen a 3-ast,ezesetben ezt fogom tenni.
Pontosítás: áprilisban 12 M Ft értékű aranyat vittek el a széfemből, gyanúm szerint a takarítónőm ,lánya és a férje "dolgoztak össze",kihasználva,hogy egyedül élő mozgáskorlátozott vagyok. A nyomozás még nem zárult le. Kiderült,hogy a tett időpontjában az általam gyanusított két nő a cellainformációk alapján a házam körzetében tartózkodott,holott akkor ,ott semmi keresnivalójuk nem volt. Házkutatás október 19-én (!) volt,természetesen negatív eredménnyel .A delikvensek még tavasszal két gépjármúvet vettek,ezzel sztem sikerült elkölteniük a zsákmányt. DNS mintát is vettek tőlük,októben 19-én. Kihallgatásuk még nem történt meg.
Ennyi.Várok.
A nyomozó állítása szerint csak most fogják kihallgatni őket,lehet,hogy polygráffal is.
Valóban nem rablás,mert nyílt erőszak nem volt,csak besurranás.
Sajnos,a károm így is ugyanannyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!