Lehetséges, hogy veszélyben voltam?
Az említett focipálya mellett lakom...
Több zaklatásos ügyem volt a térségben, a legtöbb Szegeden... lehet, hogy a szegedi rendőrök abban reménykedtek, hogy az egyik elítélt bekattan és elrabol?
Te csak fosol, hogy elkaplak a faluban és meggyepállak :D
Nincs mitől félned, egy nagy tervem van még, az is a szegedi Lovászi Norbert ellen szól ;)
Maradjunk annyiban, egyelőre én tudom hol laksz, neked meg még arról sincs fogalmad, én melyik megyében.
Hivszemre készülsz? Elkapott a rendőr, és most haragszol rá? Egyemaszíved.
Tudom hogy Maroslelén laksz, sejtem is ki lehetsz! XD
Lovászi Norbert meg nem rendőr, hanem egy aljas bűnöző aki 2018-ban felgyújtotta a tanyámat, tavaly meg feltehetően eltette az Édesanyámat láb alól...
Azt ugye Te sem gondolod komolyan, hogy ez megtorlatlanul maradhat???
Paranoid skizofrénia: pipa.
(Am azon kívül, hogy általad logikusan, Csongrádba helyeztem el, rá kellett gugliznom, hol ez a Maroslele.)
Aztán ha véget érnek a kezelések, akkor kiengednek és kapom a jó rokkantsági nyugdíjat...
Anyám 180 ezret kapott havonta mikor meghalt és nem csinált semmit... pontosabban bármit megtehetett mert nem lehetett felelősségre vonni. :D
Itt Szegeden egy némely munkahelyen nem keresel meg ennyit xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!