A rendőrök, hogy "bohócok" ezzel a viselkedéssel ki is mutatták?
Szombaton elütött egy biciklis, semmi bajom nem lett, mégis engem vittek be a rendőrök, garázdaság miatt, mert hogy én nekiugrottam a biciklisnek. Kocsival előállítottak, normálisak voltak a rendőrök, bilincset sem tettek rám. Bent a kapitányságon egy fél órára bezártak fogdára, de előtte mondták, hogy elengednek csak meg akarnak hallgatni, de míg a tiszt nem jön be, ne az előtérbe üljek, be kell ülnöm egy zárkába. A lényeg, hogy az övtáskámból ki kellett pakolni, felírtak mindent, a rendőr megfogott mindent és mindent letett az asztalra. Most jön az érdekes: Volt az övtàskámban egy sport szeletes csokis papír, azt is ugye megfogta, kivette és mondtam neki, mármint a rendőrnek, hogy azt a csokis papírt ki is dobhatja, az szemét. Azt mondta a rendőr, hogy dehogy, nem dobja ki, majd kidobom én ő nem dob ki semmit.
Most az én engedélyemmel miért nem dobta ki a csokispapírt?
Vagy direkt játszotta a bohócot?
Majd bezártak de egy 10 percet voltam végülis fogdán, meghallgattak, ujjnyomat és fotó is készült, majd ekengedtek.
Állítólag bíróságig sem jut el az ügy, kapok egy ügyészi figyelmeztetést.
Nevetséges ilyenen lovagolni.
Utólag meg majd megvádolod, hogy az engedélyed nélkül dobta ki.
🤡
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!