Valaki úgy latszik meg akart ölni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Vannak fotóim screenshootjaim egy beszélgetésről ahol leírja hogy megszúrt valakit. Hogy ő pszichopata és csak azért csavart maga köré hogy engem megkínoszhasson. Letiltottam mindenhol. De félek mert tudja hogy milyen városrészben élek sőt szerintem a pontos lakcímem is tudja. Mennyek a rendőrségre vagy ne mennyek?2023. júl. 24. 13:19
1/4 anonim válasza:
"Menny" a rendőrségre, bár nem tudom, hogy egy screenshot elég-e ahhoz, hogy vádat emeljenek, ennyire nem vagyok benne a bünügyben. De még mindig jobb, hogy "elmenny" a rendőrségre ha ennyire félsz.
2/4 anonim válasza:
Menj el a rendőrségre most azonnal, zárt pszichiátrián van a helye.
4/4 Kései Sirató válasza:
Azonnal menj, ha még nem mentél el és tedd meg a feljelentést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!