Miért nem kapják el a barátnőjét meggyilkoló férfit?
Tudom, hogy erre konkrét válasz nincs, véleményeket kérek.
Nekem ez azért fura, mert elég ismert lett az arca, illetve az emberöléseknél viszonylag hatékonyan és gyorsan dolgoznak a hatóságok legtöbbször.
"az emberöléseknél viszonylag hatékonyan és gyorsan dolgoznak a hatóságok legtöbbször."
Igen az olyan gyilkosságoknál ami hirtelen felindulásból történik. A megtervezett gyilkosságoknál a rendőrségnek nagyon nehéz dolga van, sokszor megússza a tettes. Aztán sok halálesetnél nem is tudják a hatóságok hogy egyáltalán gyilkosság történt. Az eltűnéseknek is csa kis részét tudják megoldani.
Minden eset más.
Sok tényező kérdése, hogy forró nyomon el tudják e kapni.
Szegeden évekkel ezelőtt zaklattam egy lányt, ezért bosszúból felgyújtotta a tanyámat a Bátyja... tavaly Édesanyám hirtelen meghalt egyik éjszaka, zúzódásokkal volt teli a holttest, leírták tüdővizenyőnek a halál okát... egyik esetben sem kapott felelősségre vonást a csávó! Inkább csinál kisebb stikliket Szegeden, mert a börtönben tudja, hogy nem tudok neki ártani.
Jobban tart a bosszúmtól, mint a rendőröktől!
Nyilván azért nem kapják el, mert nem találják :)
Bizonyára bujkál, esetleg már felakasztotta magát egy erdőben vagy vízbe vetette magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!