Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Mire vártak vajon a rendőrök?

Mire vártak vajon a rendőrök?

Figyelt kérdés
Ma Debrecenbe az egyik penny market parkolójába bement egy rendőrautó és megállt egy olyan helyen, ahol nehezebben észrevehető, távolabb áll az áruház bejáratánától és belátható az áruház ki-bejárata. Azt hittem vásárolni mentek, de nem szállt ki egyik pacák se a kocsiból. Annyit láttam, hogy aki a jobb eülésen ült rendőr, az (autóvezető rendőr melletti), rádión beszél és figyeli a ki-bejáratot. Álltak ott egy negyedórát és elmentek. Mit csináltak, vagy mi célból álltak ott a rendőrök?

2023. júl. 15. 17:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

"Talán akarnál egy kis vörös permet a képedbe vagy mi??"

Ez sokkal inkább fenyegetés, mint az enyém.

Ui. A kis dezodorod nem ér nekem már semmit. Megszoktam :)

2023. júl. 15. 20:05
 22/32 A kérdező kommentje:
A kapszacint is???
2023. júl. 15. 20:07
 23/32 anonim ***** válasza:
Az se. Miért, olyan van nálad? Sebaj, majd legközelebb azt is elveszik tőled. Ha nem a rendőr veszi át, talán valaki feldugja neked arra a bizonyos sötét feledbe. Oda való. :)
2023. júl. 15. 20:09
 24/32 A kérdező kommentje:

És mit csináltam neked, hogy te azt mondod, ha találkoznánk, nem jó lenne nekem?

Erre válaszolj!

Ja, nem tudod megindokolni.

2023. júl. 15. 20:20
 25/32 anonim ***** válasza:

Nem elég az, hogy mindenkitől lopsz, nem szent neked sem gyerek, sem idős, sem rendőr, sem mentős, senki sem?

Minden normális értékrenddel bíró ember keze ökölbe szorul ilyenkor.

2023. júl. 15. 20:23
 26/32 anonim ***** válasza:
De én nem ütlek meg, mielőtt megint mindent szó szerint veszel. Nem bántalak. Másképp intézem el, hogy kikerülj a forgalomból.
2023. júl. 15. 20:25
 27/32 A kérdező kommentje:
Fel sem ismernél. Ahogy nem tudom ki vagy, te se tudod ki vagyok.
2023. júl. 15. 20:46
 28/32 A kérdező kommentje:
Nem tudjuk egymàsról, hogy hogy nézel ki te, te se tudod, hogy én hogy nézek ki.
2023. júl. 15. 20:47
 29/32 anonim ***** válasza:

Nem tudod? Pedig voltam én már szerinted buszeltérítő, ügyészasszony, bíró, tudjaég még micsoda. Kifogytál az ötletekből?

Amúgy tudok rólad mindent, nyilván azt is, hogyan nézel ki. Sőt, egy átlag gyakorizó bármikor megtalál téged két régebbi kérdésed alapján is, amivel tök egyszerűen felismer bármikor az utcán. Nem te vagy a legélesebb kés, valljuk be őszintén.

2023. júl. 15. 20:54
 30/32 A kérdező kommentje:

Azt nem értem, hogy a #25 kommentedben hogy jön oda a "mentős"?

Valamint egy 17 éves középiskolás mióta gyerek?

2023. júl. 15. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!