Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Megteheti ezt a rendőrség?

Megteheti ezt a rendőrség?

Figyelt kérdés

Múlt hétvégén besurrant egy tolvaj a lakásba mert a főbérlő bent hagyta a kulcsot a zárban, ellopta a pénztárcámat , irataimat.

Rögtön hívtam a rendőrséget, nem jöttek ki. Bementem a tulajjal, egy normál jegyzőkönyvvel ráztak le, amibe csak az szerepelt hogy eltűntek az iratok. De vannak olyan iratok, aminek a pótlása csak rendőrségi feljelentéssel ingyenes, vagy pótolható.

Bementünk másodjára, nem csináltak semmit. Harmadik alkalommal megtettem a feljelentést, de megkérdezték milyen mentális betegségem van, szkizofrénia.

Utána felhivták a szociális gondozónkat megfelel e a valóságnak amit előadtunk. Úgy érzem hátrányba kerültem a betegség miatt és nem járt el tisztességesen a rendőrség. Pl a karikás utazási utalványt amit a nyugdijfolyósító állít ki, csak feljelentés ellenében pótolják

2023. jún. 30. 23:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem teheti meg.
2023. júl. 1. 00:43
 2/3 anonim ***** válasza:
Már hogyne tehetné meg
2023. júl. 1. 08:04
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

"Bementem a tulajjal, egy normál jegyzőkönyvvel ráztak le, amibe csak az szerepelt hogy eltűntek az iratok.."

Ez történt, kérdező!

Mégis milyen jegyzőkönyvet kellett volna írniuk?

"Bementünk másodjára, nem csináltak semmit."

Mégis mit kellett volna még csinálniuk, te szerencsétlen?

Forró nyomon elindulni? Ez nem a Cobra 11, hanem a valóság!

Az irataidat nem ők pótolják, hanem az okmányiroda.

A feljelentést felvették. Innentől indul a 3 nap....

"Úgy érzem hátrányba kerültem a betegség miatt és nem járt el tisztességesen a rendőrség."

Rosszul érzed.... hiszen beteg vagy, így ez nem meglepő.

Úgy jártak el, ahogy el kellett járniuk.

Az, hogy neked ez nem tetszik, mert pl. többre számítottál..... hát egyéni szoc. probléma.

A rendőr jogalkalmazó. Amit ilyenkor kell tenni, azt megtette.

2023. júl. 1. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!