Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A mobilfoxos csávónak hogy...

A mobilfoxos csávónak hogy hogy nem volt még rendőrségi ügye?

Figyelt kérdés
Embereket zaklat az utcán, sokszor erőszakos és ezt felteszi a TikTokra... hogy hogy nem jelentetette még fel senki vagy hogy hogy nem intézkedtek random a rendőrök vele szemben? Esetleg hogy hogy nem verte még meg senki?

2023. jún. 25. 19:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
34%

"Az is legális amikor beöltözik növénynek és halálra rémíti az embereket??"

Amíg kárt nem okoz vele valakinek, addig az..

Az ilyen nem törvénytelen, csak szimplán idióta viselkedés.

Ha viszont egy - egy hülye megmozdulásáért nyilvánosan pofán vágod az emeletesen idióta vadbarmát, már felelhetsz érte (tetleges becsületsértés lehet.....mert egy - két keresetlen kifejezés is elhangzik majd a részedről)

2023. jún. 26. 07:23
 12/17 A kérdező kommentje:

Sztem meg ez a viselkedés alkalmas arra, hogy másokban megbotránkoztatást keltsen, tehát garázdaságnak elmegy.

Amit Te írsz utolsó, az testi sértéa, tetleges becsüoetes sértés ha leköpöd

2023. jún. 26. 10:12
 13/17 anonim ***** válasza:
17%

"az testi sértéa, tetleges becsüoetes sértés ha leköp"

Pont, hogy nem.

Testi sértéshez bántalmazás (megverés) kell.

Ha valakit egyszer pofán vágnak (vagy esetleg leköpik) + elküldik a jó k...va anyjába és szidalmazzák becsület csorbításra alkalmas módon, az tettleges becsületsértés.

"Sztem meg ez a viselkedés alkalmas arra, hogy másokban megbotránkoztatást keltsen, tehát garázdaságnak elmegy."

Nem. Akármelyik alakzat (szabálysértés - bűncselekmény) is valósul meg, a megbotránkoztatás keltése a társadalmi közfelfogás alapján ítélendő meg és nem az egyéni érzékenység alapján.

A cselekménynek objektíve kell alkalmasnak lennie a megbotránkoztatás keltésére, valamint az elkövető a társadalmi normákkal nyíltan, tudatosan szembehelyezkedik.

Emberek riogatása, pl. növénynek öltözve - nem ilyen.

Ez csak szimplán hülyeség.

Ha pl. fekete ruhába, vérző szájú zombinak öltözve riogatná az embereket, na az már igen! Akkor megáll a garázdaság.

De ilyet tudtommal nem csinált.......eddig.

2023. jún. 26. 12:13
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Számomra az a kisebb csoda, hogy nem reppent neki még állas.
2023. júl. 21. 05:54
 15/17 NTBS ***** válasza:
Ha érték atrocitások azt nem rakta fel. Gondolj bele, amikor lányokat az utcán szólítanak le, ott sem kerül fel, aki lever egy pofont!
2023. szept. 3. 10:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Én azt se értem, hogy ez személyiséfi jogokba hogy nem ütközik. Ha ez nem megjátszott, márpedig kétlem, hogy pl. amikor 70-es öregeket szólít meg az előre meg van tervezve, hogy "jó napot uram, tiktok videót forgatok, én most megszólítom, maga meg csináljon már úgy, mintha megijedne", akkor nem gondolnám, hogy ezek az emberek mind hozzájárulnak, hogy kitegye a videókat tiktokra. Vagy itt már minden meg van engedve?
2023. szept. 11. 22:06
 17/17 anonim ***** válasza:
Most hogy letaposta a deáktéren az árvácskákat, meg kirohasztotta a fél parkot, a főváros 1,9 millió forintra büntette.
máj. 3. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!