A nyomozóhatóság tovább fogja vizsgálja az ügyemet?
Idén már egyszer voltam beidézésen, most folytatólagos gyanusítottként vagyok kihallgatva újból.. Mikor zárul le? Az ügyészek ezt tényleg vizsgálják,vagy csak a nyomozó mondta,hogy ijedjek meg? Az elsőn ellenem, ott nem tudtak semmit felmutatni, most a sértett hozott több bizonyítékot ellenem, és 3 rendbeli bűncselekménnyel is vádolnak. Abból kettőt nem tudnak rám varrni.
Az első az Zaklatás, A második a testi sértés.
Állítása szerint én odamentem, és bántottam. Holott nem is tartózkodtam a közelben sem. (egy tanú erre volt) de ő tanúskodott, és ki lépett a tanú programból Ő nem látott semmit azt mondta, csak hogy "valaki rátámadt"..
A sértett teljesen felismerte az embert, ki volt az. Most ez minek minősül ha nincs bizonyítéka? Koholt vádaknak? Mert valószínűleg le akarnak ültetni..
A zaklatást sem tudták rám bizonyítani, mivel senkivel sem tartom a kapcsolatot.. Egyedül az autó megrongálása ( ami szintén nem én voltam ), az is kitalált részlet volt, és olyan beszélgetéseket másolt be a nevemmel, ahol BEVALLOTTAM,hogy tényleg én tettem... (most ki a fene vall maga ellen??) ha valóban is így lett volna..
A volt páromról van szó egyébként, kicsit megbolondult miután elhagytam, ő jelentgetett fel.. A rendőrségen mondták 3 év felfüggesztetett kaphatok. De mondom mire is? Hát nem láttak, nem voltam ott, nem tettem semmit..
Ő meg előállt a 2.tárgyalásra olyan bizonyítékokkal, profilfotókkal, amin én bevallok mindent neki, őt ezért elő vehetik rágalmazásért?
Gondolom azért tette, mert nem volt elég bizonyítéka, mivel feljelenteni engem...
Vagy mehetek a bíróságra vele, és pereskedhetni, vagy lezárják az ügyet? És vagy kapok felfüggesztett vagy sem.
"Mikor zárul le? "
Honnan a f@szból kéne ezt tudnunk konkrét iratok ismerete nélkül?
"Az ügyészek ezt tényleg vizsgálják,vagy csak a nyomozó mondta,hogy ijedjek meg? "
Micsodát? Mit vizsgálnak? Az ügyedet?
Az ügyész a gyanúsításodig törvényességi felügyeleti jogot gyakorol (ellenőrzi a nyomozás szabályainak betartását) a gyanúsítás után viszont irányítja a vizsgálatot.
"A zaklatást sem tudták rám bizonyítani, mivel senkivel sem tartom a kapcsolatot..
Ettől még simán rád lehet bizonyítani...
"Egyedül az autó megrongálása ( ami szintén nem én voltam ), "
Rád bizonyítottak egy rongálást......ami nem te voltál?
Milyen bizonyítékok szerint?
az is kitalált részlet volt, és olyan beszélgetéseket másolt be a nevemmel, ahol BEVALLOTTAM,hogy tényleg én tettem... (most ki a fene vall maga ellen??) ha valóban is így lett volna..
Bárki vallhat maga ellen...... Az, hogy erre nem kötelezhető, az egy dolog. Ettől még tehet saját magára terhelő vallomást.
"A volt páromról van szó egyébként, kicsit megbolondult miután elhagytam, ő jelentgetett fel.. A rendőrségen mondták 3 év felfüggesztetett kaphatok. Ő meg előállt a 2.tárgyalásra olyan bizonyítékokkal,"
Beszélsz itt rendőrségi eljárásról, meg tárgyalásról.... most akkor mi van?
Próbáld már meg összeszedni magad és értelmesen elmondani a story-dat!
Nem összevissza beszélni és kiemelni olyanokat, ami számodra "fontosak".
Nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!