BV intézetekben mit jelent az, hogy fogda fenyítés?
Egyszemélyes, sem TV, sem rádió nem lehet nálad, a büntetés időtartama alatt nem hagyhatod el a zárkát. (30 nap a maximum) Csak tisztálkodási céllal mehetsz ki, őri kísérettel.
Én eddig mindig megúsztam a fogdát, de nem is lennék kíváncsi rá!
Nálam jóval "keményebb" emberkék jöttek vissza onnan, teljesen megtörve.
árokpart-nak:
Nagyon egyszerűen rövidre tudom zárni, a még ki sem alakult vitátokat.
A börtönben szép lehetsz, de okos nem. Kezdj alapjogokról pofázni, és beleröhögnek a képedbe. Mit teszel?
Semmit.
Legalábbis qrvára nem tanácsos elkezdened "pattogni", mert rohadtul szét-xopatnak. A benti léted MINDEN pillanatát JOGUK VAN szabályozni. Biztos hogy velük akarnál baxakodni? Tudod, hogy hányféleképp szívathatnak?
Vagy egy mondjuk 20 fős zárkában egy 200 fős szinten. Naponta kétszer "berepül a gólya" a zárkátokba, vagyis biztonsági ellenőrzés címén szétdobálnak mindent, amíg ti a folyosón, falra feltett kézzel ácsorogtok.
Aztán a harmadik-negyedik alkalom után, amikor már a zárkatársaid is azt elemzik hogy ki cinkesítette le a zárkát, az őrség megsúgja nekik.
Ez EGY példa volt.
Ismét árokpart-nak:
Bent mindenki a nyugalmat szereti, és nagyon rühellik ha valaki feleslegesen az őrség fókuszába helyezi őket.
A második ilyen húzásod után először már a betegszobára kerülnél, és csak utána a fogdára. Mert úgy megverne valaki. És bízhatsz benne, hogy 19 ember tanúsítaná hogy te kezdted. Érdekük, hogy eltűnj a zárkából.
Akkor gyakorlatilag egy lecsupaszított zárka, amiben egyedül van bezárva a rab és ki sem mehet egész nap?
Még a napi egy órás séta sincs?
Ha ügyvéd megy hozzá, akkor mi van?
Gondolom jó kicsi a zárka.
Napközben lehet feküdni, aludni?
A séta megmarad, ügyvédet fogadhat.
Feküdni, aludni nem lehet. Reggel eleve elveszik az ágyneműt és a szivacsot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!