Kinek van rossz tapasztalata rendőrökkel?
3 éve pont így májusban, egyik reggel, evés közben betörték a saját tulajdonú házam ajtaját, kikapták a kezemből a telefont amin épp a Facebookot lapozgattam és elkezdtek hőbörögni, hogy ,,erről a készülékről követte el a bűncselekményt?"
Én hirtelen azt se tudtam mi van, bevágtak a rendőrautóba, bevittek a szegedi rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók megfenyegettek, hogy vagy vallok vagy őrizetbe vétel lesz. Szerencsémre ismerek egy ügyvédet, megemlítettem, felhívták már utána nem sokkal engedtek is el, napokkal később tudtam meg, hogy mivel vagyok gyanúsítva... egy retek csaj azzal vádol, hogy neki fenyegető üzenetet küldtem egyik volt munkahelyemmel kapcsolatban...
Azóta tart az ügy, sajnos a rendőrök főnökei, az ügyészek sem észlények... ez az ügy valószínűleg a Köztársasági elnökig el fog menni.
Hú, 12-13, most aztán jól megmondtátok... akkoriban nem ials vtak ilyen vidéóim, sőt TikTokom se volt!
Szted miért születtek később azok a videók??? Pont a szegedi rendőrség inkompentenciája miatt!
Am meg hiába kapadoztok,a Bírón már az előkészítőn látszott, hogy nem akar hinni Nektek... ha Ő később el is hiszi a marhaságotokat, másodfokon akkor sem fognak hinni Nektek! ;)
Fingod sincsen kivagyok szegedi.
Annyit, hogy még sokmindenért elő fognak venni. Nem a szegedi rendőrkapitányság, hanem a megyei főkapitányság.
De, van sejtésem ki lehetsz...
Miért is vennének elő? Mert kerékpárral megyek át a Móra Ferenc hídon? Vagy mert múltkor műszaki nélkül mentem autóval a Rákóczitelepen? Másért nem nagyon tudnak... tudod a hamis vádolás is bűn és addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!