Az ilyen motorosra nem lett volna jogos rendőrt hívnom szombaton?
Figyelt kérdés
Aki a szomszédban negyed órán át hangoskodott a motorjával ott zúgatta, aztán végül totál vadállat módjára elment, de még a ház is szinte remegett tőle. Nem lett volna jogos rendőrt hívni?2023. máj. 23. 11:03
4/9 anonim válasza:
Jogos lett volna, de mire kiér a rendőr, elment volna. A rendőrnek meg magyarázhattad volna a semmit. Ha rendszeresen történik ilyen, akkor szólj, és ha járőrözni kezdenek, előbb-utóbb ők is találkoznak az ilyenekkel.
5/9 anonim válasza:
ő ilyenkor versenyzőnek képzeli magát , motorosok 50% ilyen kretén . gyári kipufogóval is lehet jót motorozni tudom mert van több nagymotorom
6/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy szerelte a mocit?
És ki kellett próbálni?
Nekem egy 535 - ös Virago - m van, az nem olyan hangos gyárilag, de - ha szerelem - annak is lenne hangja....
7/9 anonim válasza:
Tehát nem a szomszéd volt, csak a szomszédodban? Nem foglalkoztam volna vele, majd elmegy. Ha többször előfordul akkor is először neki szólok.
8/9 árokpart válasza:
Ilyenekkel nem foglalkozik a rendőrség, nem az ő hatáskörük. A jegyzőnél lehet panaszt tenni az eetleges hangoskodások miatt.
9/9 árokpart válasza:
Másrészt még ha az ő hatáskörük is lenne akkor is hogyan bizonyítanád be. Simán letagadná, mondhatná, hogy mást hallottál. Ha nincsen tanúd aki melletted tanúskodik akkor még te ütheted meg a bokádat, mert feljelenthetne téged hamis vádaskodásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!