A motorosoknak ezt miért lehet megtenni Győrben kinek a kicsodái hogy nekik mindent szabad?
Ha én füvet nyirok vasárnap kijön a rendőr vagy a városrendészet és megbüntet
A motorosok meg tegnap óta egész hétfőig itt parádéznak Győrben és Győrújbaráton egész nap berregtetik túráztattyák a motraikat meg este hevy metál koncerteket tartanak olyan hangerővel hogy 10kmre a helyszíntől tisztán hallom a zenét és értem mit beszélnek a mikrofonba.
jó hetes és miért engedélyeznek ilyen rendezvényt lakott területre hétvégére és éjszakára is?
ezért kérdezem hogy vajon kinek a kijei lehetnek ezek hogy rájuk nem vonatkozik a csendrendelet és hasonló jogszabályok
persze hogyne...egy netes komment miatt ha netán egy számomra ismeretlen anonim nicket baleset ér valaha valamikor akkor biztos én leszek a tettes és ülni fogok. nagyon logikus. meg látom már írásban is lehet gyilkossági kisérletet elkövetni XD :)
jelents fel nyugodtan. legalább jól körberöhögnek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!