Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség azt hiszi, hogy...

A rendőrség azt hiszi, hogy így elkapják a tolvajt?

Figyelt kérdés

A police.hu oldalt olvasgattam és a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya a felhívásokba, ami nyilvános feltették egy képet, videót és pár mondatban írták, hogy tavaly novemberben az ismeretlen tettes Debrecenbe egy autóból ellopott 700 ezer forintot. Azt kérik a lakosságtól, hogy aki felismeri, jelezze a rendőrségnek.

Azt is láttam, hogy az elkövetés és a cikk kirakása között jelentős idő telt el. Nyilván a felvétel már nem sokkal az elkövetés után a nyomozóhatóság kezében volt és nyomoztak, hogy ki lehet, azonban nem sikerült azonosítani.

Most kiteszik, hogy aki felismeri az jelezze nekik.

A rendőrség azt hiszi, hogy így elfogják kapni?

A rendőrség, akinek arcfelismerő rendszere van, több eszközük az azonosításhoz, és nem ismerték fel, azt hiszik, hogy egy magánember fel fogja ismerni?

Amúgy meg 700k tűnt el, okos aki ennyit ott hagy az autóban éjszaka.

2023. máj. 9. 18:07
 1/7 anonim ***** válasza:
56%
nem hiszik egyáltalán. Ők sem hülyék. Csak valamilyen intézkedési formát be kell írni a dokumentumba, hogy legyen mire felvenni a fizetést
2023. máj. 9. 18:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Te vagy a tolvaj Levike, ezt már innen Röcsögéről is megmondom.
2023. máj. 9. 18:15
 3/7 A kérdező kommentje:
#2 Hát pedig azt nem én követtem el.
2023. máj. 9. 18:27
 4/7 qkker1 ***** válasza:
100%

Helyesbítek, Levike:

Még nem tudták rádbizonyítani, de ami késik, az jön!

2023. máj. 9. 18:43
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Volt már rá példa nem egyszer, hogy magánember ismert fel valakit egy felvételről. De ha csak 5% esély is van, hogy valaki ráismer, az is több, mint a 0%. Szóval mi olyan érthetetlen számodra?
2023. máj. 9. 19:53
 6/7 anonim ***** válasza:
62%
Csak nehogy jelentkezzek hogy felismertem levikét
2023. máj. 10. 03:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez nem hit kérdése...

A rendőrség tehet közzé felhívásokat, ha ettől vár éppen eredményt...

Ez nem tilos.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy mást nem is csinálnak. Ettől még van adatgyűjtés, nyomozás esetleg...

De segíthet az is, ha valaki felismeri az elkövetőt, mert pl. látta személyesen, így akár ez is lehet egy opció.

2023. máj. 11. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!