Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Hogy lehet ilyen hülye a...

Hogy lehet ilyen hülye a rendőrség külföldi is és hagyja magát le járatni egy motorossal szemben?

Figyelt kérdés

[link]

Más országban repült volna motorral együtt ha nem áll meg.

2023. máj. 8. 10:29
 1/3 anonim ***** válasza:
75%

Lehülyézni bárkit egy

“ Hogy lehet ilyen hülye a rendőrség külföldi is és hagyja magát le járatni egy motorossal szemben?”

Ilyen mondat után?

Ezt valahogy úgy kellett volna összeraknod:

Hogy lehet ilyen hülye más ország rendőrsége, hogy lejáratja őket egy motoros?

Amit te írtál annak konkrétan semmi értelme, világi baleknak tűnsz.

A következő, te mit tennél? Neki mennél, rálőnél? Fellököd, meghal téged pedig elítélnek. Tudom tudom itt mindenki John Wick és Rambó testvére, így meg úgy kiugrottál volna a kocsiból az ablakon keresztül a motoros nyakába.

A valóság kicsit más. Nem igazán van felvilágosult ország ahol egy menekülő motorost elgázolni az arányos, szükséges intézkedés.

“ Más országban repült volna motorral együtt ha nem áll meg.”

Melyek ezek az országok?

2023. máj. 8. 11:37
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom melyik csak úgy mondtam de elnézést kérek ha nem fogalmaztam meg a kérdést normálisan.
2023. máj. 8. 11:45
 3/3 anonim ***** válasza:
66%

“ Nem tudom melyik csak úgy mondtam”

Felteszel egy kérdést, ahova teszel állításokat, de magad se tudod ezeket alátámasztani?

2023. máj. 8. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!