Megbíztok a magyar rendőrökben? Nem egy koccanásos balesetre gondolok. Ez a nagy o. által kiagyalt adatvédelem, ez működik az életben is? Azt tudom, hogy papíron működik.
Figyelt kérdés
2023. máj. 6. 09:17
11/19 anonim válasza:
A magyar rendőrség két feladatot lát el: trafizik és hajléktalanokat vegzál. Minden másban súlyosan inkompetens, 4-5 ügyem volt életemben, egyet sem sikerült felderíteniük.
12/19 A kérdező kommentje:
Én nem éreztem az átkosban ezt ! Persze nem voltam párttag. De a közbiztonság jobb volt. És mindenkinek volt munkahelye. Azt mondják, hogy a Kádár alatt mennyi adóssága volt az országnak ! És most mennyi van ?
2023. máj. 6. 10:45
13/19 anonim válasza:
Rockerként a nyolcvanas években és utána ugyanezektől a 90es évek elején annyi túlkapást,oknélküli nevelő célzatú verést láttam,hogy nehéz lenne 1 nap mindet felsorolni.A kilencvenes évek végétől már visszavettek ebből de akkorra már a java szolgálaton kivül beállt a maffiafőnökök szolgálatába mint kidobó,pénzbehajtó,verőlegény és nem egyszer gyilkos is.
14/19 A kérdező kommentje:
Gyilkos? Ilyen is van nálunk ?
2023. máj. 6. 11:30
15/19 anonim válasza:
Igen.Ha rossz emberbekkel kezdtél akkor nagy szerencséd van,ha csak a futkosón végzed.
16/19 anonim válasza:
Azért az érdekes, hogy ha én írtam vtam ki ezt a kérdést, akkor 1-2 lehurrogott vna és ennyi lett vna....
Ha más írja ezt ki, akkor tudtok értelmesen kommentelni...
Érdekes...
17/19 anonim válasza:
Mire gondolsz pontosan kérdező?
Az adatvédelem nem bizalom kérdése.... Be kell tartaniuk, mert jogszabály kötelezi rá őket, jogalkalmazóként ez nem kívánságműsor!
(tudom, hogy aki átlagemberként alapból sz@rik a jogi normákra, annak az ilyesmi elég nehezen fogható...)
18/19 anonim válasza:
Nyomozás során , amennyiben bűncselekmény történt, joguk van minden olyan adatot megismerni, ami a nyomozást segíti, arra nem vonatkozik az Infó törvény, se a GDPR.
19/19 anonim válasza:
Mellesleg a GDPR egy EU-s jogszabály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!