Miért tűntek el a rendőrök az Örs vezér teréről?
Az utóbbi hónapokban megint előkerültek ezek a gusztustalan drogos arcú, agresszívan kéregető C-típusú alakok. Minden nap át kell mennem ezen a szutyok környéken és persze elég gyakran ki is szúr magának egy "tesó", hogy elmesélje nekem az élettörténetét, meg hogy reggel óta nem evett. Aztán ahogy próbálja lerázni az ember őket, úgy lesznek egyre idegesebbek. Ma például egy fiatal srácot talált meg egy ilyen, és egy arra járó járókelő kelt a segítségére és lökdöste onnan arrébb őt. De egy hete egy dohányzó emberrel kezdett el ordibálni az egyik, mert nem akart neki adni egy slukkot a cigijéből, és még számos hasonló esetet láttam csak én az utóbbi hónapokban. Véleményem szerint sokkal rosszabb a helyzet, mint 2021 nyarán, amikor emiatt megemelték a téren a rendőri jelenlétet.
...persze tudom a választ a kérdésemre: mert most nem jönnek a választások. A tavalyi választások előtt volt minden; rendszeresen nyalogatták a köztereket és megemelték a biztonságot a rosszabb helyeken. Most lehet szarni mindenre még 3 évig. Esetleg van valami fórum, ahol érdemben lehet jelezni az ilyen problémákat, hátha történni fog valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!