Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Elvittek volna a rendőrök?

Elvittek volna a rendőrök?

Figyelt kérdés

Még márciusban, Debrecenbe bementem egy elit sportklubba, ahol karate edzést tartanak. Ez nem a box ez más hely. A kis tornaszonábol edzés hallatszott. Majd benyitottam egy irodába, bementem, felkapcsoltam a villanyt, leültem és vártam az edzőt. Az az igazság, hogy pénz is volt az asztalon, de nem olyan sok. Majd gondoltam megyek és akkor nyitott be az edző tulaj. Rám nézett, kérdezte mit keresek ott, és ott állják meg ne menjek közelebb, mondta, hogy vagy 5 másodpercet kér, hogy lenyugodjon. Csendben volt egy pár másodpercig és mondta, hogy pakoljam ki a zsebem, kipakoltam, belenézett a táskámba, hogy mi van benne. Azt mondta, hogy mit keresek ott bent, és mondta, hogy "rendőrség", hívom őket. Aztán mondta, menjek innen. Ekkor mondta, hogy az az 5 ezres mi a zsebemben gyűjtötten, mondom az leesett az asztaláról és vissza akartam tenni, azt mondta, hogy miért a zsebbe teszem, miért nem tettem akkor vissza? Rátettem az asztalára és mondtam itt van. Azt mondta ekkor újra, hogy "rendőrség", hívom a rendőrséget, aztán ha van más is a rovaásomon, lesittelnek. Gondolkodott, majd inkább azt mondta, hogy húzz el innen. Ekkor mondta, hogy viszontlátásra, megyek én is, menj előttem és menj ki az ajtón. Visszanéztem és kérdeztem, nem bántasz, azt mondta nem. Majd a kijáraton kimentem és mondta, hogy "Ne gyere többet ide, a környéken meglátták, agyonuütlek. Ne gyere erre, még az udvarra sem. Ezt szó szerint ő mondta nekem. És elmentem.

Azért írtam ilyen hosszan, hogy a történetből kitűnjon, hogy szerintetek, ha kihívta volna a rendőröket, elvittek volna, vagy egy állítás egy tagadás, nem vitték volna el?

2023. máj. 2. 20:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Senkit nem érdekelnek a leveleid.

Tudom, hogy figyelemre vágysz, de azt nem így kell elérni.

2023. máj. 3. 18:59
 12/25 A kérdező kommentje:

Egyébként a múltkor 2 hete Mátészalkán jártam. Egészen északkelet mo-n van. A 15.57-es vonattal mentem, ami 17.47-re volt ott, vissza onnan 21.22-kor indultam 22.56-ra értem Debrecenbe. Nem csináltam ott semmi rosszat, csak nézelődni mentem. Jártam a Képes Géza ált. iskolánál, ami a Szokolai Örs utcán van, meg jártam a fényes tanodánál.

Írd csak be facebook-ra, hogy "fényes tanoda mátészalka", görgess csak lejjebb!

2023. máj. 3. 19:17
 13/25 anonim ***** válasza:

Jártam a Képes Géza ált. iskolánál, ami a Szokolai Örs utcán van, meg jártam a fényes tanodánál.

Mit kerestél te ott este??

2023. máj. 4. 00:02
 14/25 A kérdező kommentje:
Csak elmentem ott mellette.
2023. máj. 4. 00:31
 15/25 anonim ***** válasza:

Aha... Mert zárva volt, gondolom.

Miért nem alszol ilyenkor? Miért nem mész dolgozni reggel? Édesanyád, testvéred nem szólt még be neked, miért élősködsz rajtuk?

2023. máj. 4. 01:19
 16/25 A kérdező kommentje:

#15 Pont már utána feküdtem is le, ahogy írtad a kommented.

Az a helyzet, hogy Mátészalkán kb. 4 évente, ha járok, rettentő ritka.

Nyíregyházán is ritka, kb. 1 évbe háromszor. Miskolcon is jártam, ott is kb. 3 évbe egyszer.

Én Debrecentől inkább nyugat, délnyugati irányba mozgok szintén vonattal két heti szinten. Ahová rendszeresen járok és vissza: Szolnok, Cegléd, Törökszentmiklós, Hajdúszoboszló, Püspökladány, Berettyóújfalú onnan el Püspökladányig és onnan vissza Debrecenbe (két állomás van köztük Sáp, Báránd, aztán Karcag, Kisújszállás, Mezőtúr, Kecskemét. Békéscsabára már nem. Püspökladány gyakran van.

2023. máj. 4. 14:42
 17/25 anonim ***** válasza:
Nem sikerült felfogni a kérdésem
2023. máj. 4. 14:45
 18/25 A kérdező kommentje:
Ja és max ugye csak 150-160 km-ig. Budapestig nem szoktam elmenni, ott nem járok, bár előfordult már, nem tudom, hogy lesz e a jövőben pesti utam. Én délben, kora délután, délután megyek és fél 12-re érek vissza Debrecenbe, aznap mindig visszajővök. Az adott városban kb. 3-5 óra hosszát tudok tölteni, esetleg 6 órát, függ a távolságtól. Egy Püspökladányi menetidő csak 30-35 perc, míg Kecskemét 2 óra hossza.
2023. máj. 4. 14:47
 19/25 anonim ***** válasza:
Még mindig nem jött össze
2023. máj. 4. 14:49
 20/25 A kérdező kommentje:
Sikerült felfogni, csak mit mondjak rá. Igen nincs munkahelyem, anyukámmal lakok van testvérem is, de nem anyukám tart el, mert nekem van pénzem ami az enyém.
2023. máj. 4. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!