Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Feljelenthető-e a rendőrségen...

Feljelenthető-e a rendőrségen a dalami láma, amiért pedofil módon arra kért egy gyereket, szopkodja az ő nyelvét?

Figyelt kérdés

Mérhetetlenül aljas, ízléstelen dolgot csinált a dalami láma. Arra kért egy gyereket, szopkodja az ő nyelvét.

[link]

Ez undorító gyermekbántalmazás, börtönbe lenne ezért a helye! Kérdésem, fel tudom-e jelenteni a dalami lámát a rendőrségen, amiért nyílvánvalóan pedofil bűncselekményt követett el?

2023. ápr. 10. 17:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Először azt hittem, elírás, de...🤦🏼‍♀️

DalaMi láma?!😂😂😂

2023. jún. 14. 10:23
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

Régen a dajkák azzal nyugtatták, altatták a gyerekeket Magyarországon is, hogy a nemi szervüket simogatták. Mivelhogy a gyerekeknek az kellemes érzés. Még mielőtt valaki írná, ezt nem én találtam ki, a neten is elérhető megbízható forrás.

Akkor ez egy bevett dolog volt, ma meg ráfognák az ilyen dajkára, hogy pedofil.

2023. jún. 14. 10:44
 13/20 anonim ***** válasza:
91%

12-es: ja, ha a neten is elérhető, akkor már tuti megbízható forrás...

Kizártnak tartom, hogy normális ember ilyet csinálna!

Nálunk a gyereknek a hátát szokás simogatni, az is megnyugtatja, nem kell felhatalmazást adni a sok pedofilnak!

2023. jún. 14. 10:52
 14/20 anonim ***** válasza:

Vigyázat!

12-es egy perverz, aki hasonló tartalmú választ több helyen is megeresztett már!

Az ilyet nemhogy kitiltani kéne, de börtönbe is csukni.

2023. jún. 14. 11:02
 15/20 anonim ***** válasza:

13-as, reméltem, hogy tudsz szöveget értelmezni. Nem amiatt megbízható forrás, hogy a neten is elérhető.

Mondom: régen bevett dolog volt, azaz normális emberek csinálták. Ma meg már nem az.

2023. jún. 14. 11:04
 16/20 anonim ***** válasza:
14-es, így minden vitát meg lehet nyerni. Fogd rá, hogy perverz, tiltasd ki.
2023. jún. 14. 11:06
 17/20 anonim ***** válasza:
#12 ennel nagyobb hulyeseget sosem hallottam.
2023. jún. 14. 11:13
 18/20 anonim ***** válasza:
17-es, nem baj, ha tájékozatlan vagy, azon lehet segíteni. Olvasgass 19. századi forrásokat. A világ nem tegnap kezdődött.
2023. jún. 14. 11:15
 19/20 anonim ***** válasza:

Eltérő kultúrák, más korok.

Ha a dalai láma ott kér nyelvszopkodást, vagy a dajka 200 évvel ezelőtt simogatott, az nem büntetendő, mert akkor és ott más (volt) a felfogás.

De írhatnám az ókori görögök kisfiúszeretetét is.

Ha mindezeket a mai Magyarországon tenné valaki, akkor fel lehetne jelenteni.

Csak ennyit akartam mondani, akinek ezután is lilul a feje, vegyen be egy xanaxot. (#12)

2023. jún. 14. 11:29
 20/20 anonim ***** válasza:

Tök mind1, hogy mi szokás vagy mi nem, attól még ez nagyon beteg! :(

És az a legszomorúbb, hogy senki nem mert beszólni a lámának, pedig megérdemelte volna !!

2023. jún. 14. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!