Feljelenthető-e a rendőrségen a dalami láma, amiért pedofil módon arra kért egy gyereket, szopkodja az ő nyelvét?
Mérhetetlenül aljas, ízléstelen dolgot csinált a dalami láma. Arra kért egy gyereket, szopkodja az ő nyelvét.
Ez undorító gyermekbántalmazás, börtönbe lenne ezért a helye! Kérdésem, fel tudom-e jelenteni a dalami lámát a rendőrségen, amiért nyílvánvalóan pedofil bűncselekményt követett el?
Először azt hittem, elírás, de...🤦🏼♀️
DalaMi láma?!😂😂😂
Régen a dajkák azzal nyugtatták, altatták a gyerekeket Magyarországon is, hogy a nemi szervüket simogatták. Mivelhogy a gyerekeknek az kellemes érzés. Még mielőtt valaki írná, ezt nem én találtam ki, a neten is elérhető megbízható forrás.
Akkor ez egy bevett dolog volt, ma meg ráfognák az ilyen dajkára, hogy pedofil.
12-es: ja, ha a neten is elérhető, akkor már tuti megbízható forrás...
Kizártnak tartom, hogy normális ember ilyet csinálna!
Nálunk a gyereknek a hátát szokás simogatni, az is megnyugtatja, nem kell felhatalmazást adni a sok pedofilnak!
Vigyázat!
12-es egy perverz, aki hasonló tartalmú választ több helyen is megeresztett már!
Az ilyet nemhogy kitiltani kéne, de börtönbe is csukni.
13-as, reméltem, hogy tudsz szöveget értelmezni. Nem amiatt megbízható forrás, hogy a neten is elérhető.
Mondom: régen bevett dolog volt, azaz normális emberek csinálták. Ma meg már nem az.
Eltérő kultúrák, más korok.
Ha a dalai láma ott kér nyelvszopkodást, vagy a dajka 200 évvel ezelőtt simogatott, az nem büntetendő, mert akkor és ott más (volt) a felfogás.
De írhatnám az ókori görögök kisfiúszeretetét is.
Ha mindezeket a mai Magyarországon tenné valaki, akkor fel lehetne jelenteni.
Csak ennyit akartam mondani, akinek ezután is lilul a feje, vegyen be egy xanaxot. (#12)
Tök mind1, hogy mi szokás vagy mi nem, attól még ez nagyon beteg! :(
És az a legszomorúbb, hogy senki nem mert beszólni a lámának, pedig megérdemelte volna !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!