Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Csak úgy tett a technikus...

Csak úgy tett a technikus mintha ismerne, és csak azért kérdezősködött a nyomozótól, mert blöffölt?

Figyelt kérdés

Egyszer a Debreceni Rendőrkapitányságra előállítottak 2021.03.05-én üzletszerű lopás miatt, és a nyomozó nagyon jól ismert. Mondta, hogy itt az alosztályon mind ismernek a multam miatt. Aztán lementünk a technikus rabositott. Majd 2021.04.30-án újra előállítottak, ugyanaz a nyomozó volt, a gyanúsítotti kihallgatás után megint rabositottak. Megint ugyanaz a technikus volt. Ekkor a technikus, kérdezte a nyomozót, hogy "Ismerjük?" A nyomozó mondta a technikusnak, hogy "Ismerjük!", Ekkor a technikus rámnézett és mondta a szemembe, hogy "Ismerjük!"

Mindebböl azt következtettem le, hogy ismert a technikus is, ha a nyomozót megkérdezte, de ha ismert, akkor miért kérddzte meg?

Lehet, hogy a technikus, ugyan másodjára látott, de nem ismert, csak úgy tett? Blöffölhetett?

Nem jó visszagondolni erre, rossz a multam, de már megjavultam, helyre tettem magam. Mostmár nem követek el semmit, sőt ahol tudok segítek másokon.

2023. ápr. 6. 02:57
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Direkt olyan helyekre mész, ahol még nem ismernek lásd: Kemecse, Kisújszállás... Itt nem néznek eléggé utánad, ezért nem kerülsz őrizetbe sem. Elég szomorú. Ettől függetlenül még nem álltál le a lopással, ez holt biztos.
2023. ápr. 6. 21:33
 12/15 A kérdező kommentje:

#11 Vádolsz itt hamisan!

Ha tegyük fel rendőr vagy, nagyon jól ismersz engem, tudod a nevem, tudod hol lakok, ha mész be a melóhelyre, meg tudod nézni, hogy van e kisúj óta újabb ügyem, vagy ha a szolgálati telót hazavihetitek és van jogosultságotok utánanézni, meg tudod nézni, h nincs újabb ügy.

2023. ápr. 6. 22:00
 13/15 anonim ***** válasza:

...nincs újabb ügy...

(Ami még nem derült ki, Levike)

2023. ápr. 6. 22:17
 14/15 A kérdező kommentje:

#13 Nézd!

Nap mint nap történik lopás. Mindenhol.

A multkor egy idős úr lopott pénzt, aztán egy kigyurt fickó, lopott el valami 700 ezret Debrecenben. Ez ugye egy sem én vagyok, hanem más. Fent van police.hu/hajdúbiharmegye. Mások is loptak pénzt.

Amikor a Debreceni Rendőrkapitányságra befut egy bejelentés, hogy pénzt loptak, vagy személyesen őket keresi fel a sértett és feljelentést tesz, mert penzt loptak tőle, olyankor elindul egy nyomozás. Vagy azonnal cselekednek és haladéktalanul kézre akarják keríteni a tettest, vagy megkapja egy nyomozó és ő majd nyomoz sikerrel vagy sikertelenűl.

Bárhonnan tűnt el az a pénz, sportcsarnok öltözőjéből, konditerem öltözőjéből, iskolából, stb, ilyenkor eszükbe jut a rendőröknek, hogy lehet a jólismert N.levike volt ez is, tuti. De lehet nem. Ki tudja... Amíg azonban adat, információ rólam nem merül fel, addig nekem nem szólnak, engem hagynak békén. Még tanúként sem hallgatnak ki, ha nincs adat, hogy közöm lenne hozzá. Én mivel már nem lopok, akkor is lesz mindig lopás, mert mások lopnak. És nehogy már minden hülye lopársa azt higyjék, h én voltam. De tudják ezt nagyon jól a rendőrök.

2023. ápr. 7. 01:58
 15/15 anonim ***** válasza:

Nézem!

Biztosan lop más is, de hogy lesz még ügyed, az is fix!

A gyakorisoknak fog először N.Levike eszébe jutni. A rendőröknek pedig "jólismert" B.Gyula.

2023. ápr. 7. 09:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!