A nyomozáson túl, miért szeretnek a nyomozók érdeklődni, hogy mit csinál az életben egy gyanúsított?
Volt régebben Békéscsabán a rendőrségen egy rablási ügyem, amit nem követtem el. Ebbe az ügybe 1x a békéscsabai ügy előadója arra döntött, hogy nem kell oda elmenni, hanem a lakhelyem szerinti debreceni rendőrkapitányságon hallgatnak ki. Értesítette is itt Debrecenben a megkeresési részleget és itt egy körépkorú alezredes asszony hallgatott ki. Telefonon idézett, de az okos nem engem hívott, hanem anyukámat, hogy adja már át nekem, hogy x időben jelenjek meg kihallgatáson a Debreceni Rendőrkapitányságon a békéscsabai ügyemben kihallgat. Aztán kérdezte anyukámat, hogy merre van a fia, mármint én. Mondta kérdezve anyukámnak, hogy kóborog a nagyvilágba?! Anyukám m9ndta, h a dolgomon. Aztán egyszer a debreceni poffice ügybe anno eljárt nyomozónővel a villamoson találkoztam és leültem mellé, mert ott volt hely. Ez tavaly májusba volt. Egyből köszönt, hogy "Jónapot es a nevem mondta". Kerdezte tőlem, hogy "Hova megy???" Mondtam, h vérplazmát adni, amiért kapok pénzt és utalványt. Azt is mondta, hogy vért is adjak mert az jó dolog ő már adott vért.
Nem értem, ami nem az ügy kimenetelébe tartozik, hanem a magánéletembe, miért érdekli a nyomozókat a magánéletem, ami nem az ügyhöz tartozik?
Már megfigyeltem.
Te is tudsz ilyen kifejezést, mégsem vagy rendőr -.-'
Mit szóljak? Dicséretre vágysz?
Egy söpredék tolvaj vagy, semmi más.
#13, #17 Marika! Te a Békéscsabai Járási ügyészségen dolgozol, ott vagy ügyész.
Hétfőn, ha mész be dolgozni, küldj már el a Nyíregyházi rk-ra egy üzenetet, kérdezd meg, hogy kedden márc.28-án nem e volt náluk ismeretlenes lopási feljelentés, mert ott jártam 16 és 20.30 között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!