Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A nyomozáson túl, miért...

A nyomozáson túl, miért szeretnek a nyomozók érdeklődni, hogy mit csinál az életben egy gyanúsított?

Figyelt kérdés

Volt régebben Békéscsabán a rendőrségen egy rablási ügyem, amit nem követtem el. Ebbe az ügybe 1x a békéscsabai ügy előadója arra döntött, hogy nem kell oda elmenni, hanem a lakhelyem szerinti debreceni rendőrkapitányságon hallgatnak ki. Értesítette is itt Debrecenben a megkeresési részleget és itt egy körépkorú alezredes asszony hallgatott ki. Telefonon idézett, de az okos nem engem hívott, hanem anyukámat, hogy adja már át nekem, hogy x időben jelenjek meg kihallgatáson a Debreceni Rendőrkapitányságon a békéscsabai ügyemben kihallgat. Aztán kérdezte anyukámat, hogy merre van a fia, mármint én. Mondta kérdezve anyukámnak, hogy kóborog a nagyvilágba?! Anyukám m9ndta, h a dolgomon. Aztán egyszer a debreceni poffice ügybe anno eljárt nyomozónővel a villamoson találkoztam és leültem mellé, mert ott volt hely. Ez tavaly májusba volt. Egyből köszönt, hogy "Jónapot es a nevem mondta". Kerdezte tőlem, hogy "Hova megy???" Mondtam, h vérplazmát adni, amiért kapok pénzt és utalványt. Azt is mondta, hogy vért is adjak mert az jó dolog ő már adott vért.

Nem értem, ami nem az ügy kimenetelébe tartozik, hanem a magánéletembe, miért érdekli a nyomozókat a magánéletem, ami nem az ügyhöz tartozik?

Már megfigyeltem.

2023. márc. 31. 20:15
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Te is tudsz ilyen kifejezést, mégsem vagy rendőr -.-'

Mit szóljak? Dicséretre vágysz?

Egy söpredék tolvaj vagy, semmi más.

2023. ápr. 1. 02:09
 12/19 anonim ***** válasza:
Ezt is hallottuk már, hogy "többet nem lopok"
2023. ápr. 1. 03:18
 13/19 anonim ***** válasza:
60%
Úgy is előzet lesz a vége gyuluska. Mostmár tudom hogy kit kell keresnem ugyis. Nefélj én még úgy is beviszlek hogy az utcán sétálsz csak. Gondolkodás nélkül és megy az őrizet
2023. ápr. 1. 07:34
 14/19 A kérdező kommentje:
#13 Ügyészasszony nem bír magával, képes lenne majdnem 60 éves fejjel egy 40 éves embernek mondani, hogy jöjjön velem, viszem őrízetbe. Nem kiröhögnélek??? xd Nagyon sokat képzel ez az ügyészasszony magáról. Nem is megyek arra többet, mármint Békéscsabára. Most kedden Nyíregyházán jártam megnézni egy vasutas kiállítást.
2023. ápr. 1. 14:29
 15/19 anonim ***** válasza:
Kit érdekel hogy mennyit keres valaki ? Ha tisztességes munkával kereste nincs jogos ellopni, hogy lehetsz ilyen aljas, én is építőiparban 300 ezer felett kerestem bőven, akkor tőlem is ellopnád csak mert jól kerestem akkor ? Vért izzadva kemény fizikai munkával kerestem meg, tudod te mi az te söpredék ? Dehogy tudod csak lopni tudsz, szégyelld el magad, azt meg hogy ki mit ír rólad, ha nem tetszik a kritika ne írj ki kérdést ide te naplopó aljas tolvaj, nekem ez a véleményem rólad és élőbe ne fussunk össze kívánd azt mert akkor megnézheted majd magad hidd el
2023. ápr. 1. 14:37
 16/19 anonim ***** válasza:
Levike a vasutasoktól nem lop egyedül, mert azok megérdemlik a magas fizetést szerinte. És gerjed a vonatokra is.
2023. ápr. 1. 15:05
 17/19 anonim ***** válasza:
#14 27 éves vagyok gyuluska. Lövesed sincsen kivagyok
2023. ápr. 1. 15:25
 18/19 A kérdező kommentje:

#13, #17 Marika! Te a Békéscsabai Járási ügyészségen dolgozol, ott vagy ügyész.

Hétfőn, ha mész be dolgozni, küldj már el a Nyíregyházi rk-ra egy üzenetet, kérdezd meg, hogy kedden márc.28-án nem e volt náluk ismeretlenes lopási feljelentés, mert ott jártam 16 és 20.30 között.

2023. ápr. 1. 18:49
 19/19 anonim válasza:
59%
Te egy nagyon rossz ember vagy, Gyula.
2023. ápr. 1. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!