A létszámhiánnyal küzdő, alulfizetett rendőrségnek hogy van ideje eljárni a hópihe Deák Dániel által feljelentett fészbukos viccel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mert ez még csak nem is egy hőbörgő komment volt, hanem egyértelmű vicc. Formailag persze vehető fenyegetésnek, de azt gondolnám, hogy a rendőrség ennél komolyabb dolgokat sem vesz gyakran figyelembe létszámhiány miatt (ld. családi erőszak).
2023. márc. 18. 07:28
1/9 anonim válasza:
A családon belüli erőszakkal törvényileg nem lehet mit tenni ha a hülye nők nem élnek magánindítvánnyal
2/9 anonim válasza:
Nem lehet megnyitni a linket regisztrálni akar
3/9 anonim válasza:
Bizonyos dolgokkal nem szabad "viccelni", különben könnyen rács mögött találod magad.
4/9 anonim válasza:
A zaklatás pont az a kategória amivel szokott foglalkozni a rendőrség, mert könnyen lehet, hogy az ilyen üzenetek később valósággá válnak.
Ilyen példa a szegedi zaklató, előzetesen megfenyegette azokat akiket később meg is támadott, ráadásul a Bíróságon.
5/9 anonim válasza:
A bombás részt kihagyhatta volna, ilyennel nem viccelődünk. Elég groteszk humora lehet annak aki ezt viccesnek találja.
6/9 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy jó vicc vagy rossz, a kontextusból 80 IQ felett lejön, hogy poén akar lenni. Ezt természetesen - ha eljut odáig az ügy - a bíróság is így fogja látni.
7/9 anonim válasza:
Utolsó!
Hiába tartja ezt a Bíróság viccesnek, attól ugyanúgy ítéletet kell hozniuk, ez ugyanis közveszéllyel fenyegetés.
Itt talán a bizonyíthatóság az amivel elhasalhat az ügy valahol.
8/9 anonim válasza:
Senki nem veszi észre, hogy a szegedi zaklatónk "felhasználóbarát" és "Az Ügyész" néven itt van velünk. Mondtam már, hogy lehet a többi válaszoló vak, nem lát, de én nem vagyok hülye. A drága kis szobám fehér faláról nem most jöttem le, átlátoka szitán kedves #4,#7 szegedi zaklató Úr.
9/9 anonim válasza:
8!
Higyj, amit akarsz, idióta vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!