Mi történne, ha a levelet visszaküldeném a rendőrségnek?
Figyelt kérdés
Jött egy levél a rendőrségről, mint idézés tanú részére. Soha nem ütköztem össze a törvénnyel, nem tudok semmit, nem láttam semmit és jelenjek meg. Mi történne, ha egy másik borítékba beletenném az idézést, meg azt a borítékot, amiben küldték és egy lapra mellé leírnám, hogy "anyukádat" és azt is bele a borítékba és visszaküldeném a rendőrségre? Valami fiatal rendőr írta, mert "Fanni" a keresztneve.2023. márc. 17. 20:38
2/7 anonim válasza:
Jönnének érted személyesen, megsimogatni a buksid...
3/7 anonim válasza:
Vigyázzál mert ez nem a hágai nemzetközi bíróság, ezek simán előállítanak, anélkül hogy elismernéd az illetékességüket.
4/7 anonim válasza:
Láttak ők már épp elég hülyét, nem lepődnének meg. Egyébként meg hogy mi történik, ha nem jelensz meg, az benne van a levélben.
Ja, ha már itt tartunk: ha ez a rendőr, aki írta, megöregszik, mikor és mire kell megváltozatnia a keresztnevét? Eddig ugyanis nem tudtam, hogy a Fanniknak fiatalkoruk után kötelező a névváltoztatás, de minden nap tanul valami újat az ember.
5/7 anonim válasza:
4: Nyugaton egy idősebb Fanni az Frigyes lesz, mert átműtik.
7/7 BlackSword válasza:
Előállítanak... az nem kérés, hogy jelenj meg, hanem utasítás...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!