Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség elfogadja az...

A rendőrség elfogadja az orvosi igazolást?

Figyelt kérdés

20-ra, hétfő reggel 9 órára vagyok beidézve a rendőrségre, viszont ma tegnap lebetegedtem, influenza járvány letarolt. 38,5 fok. Hétfőre nem jövök helyre tuti, mert minden évben letarol ez a durva betegség és több mint egy hétig tart. Ki, kimenthetem magam, pl. orvosi igazolás, erről van szó. Holnap átmennék a rendelőbe, de ilyen tünettel azt szokta mondani az orvos, hogy ne jelenjek meg a rendelőbe. Csak át kéne menni, hogy adjon egy igazolást. Elfogadja a rendőrség az orvosi igazolást? A doktornőnek mondani kell, hogy rendőrségi kihallgatás miatt kell, vagy nem muszáj az orrára kötni, szerepeljen rajta, hogy beteg és kész? Mielőtt valaki érdeklődne, hogy mit csináltam, csak annyit hogy a harmadik emeletről egy kancsó vizet egy emgen veréssel fenyegetőre ráborítottam. Garázdaság vétsége amit elkövettem, ami miatt menni kell.

21/F

2023. márc. 16. 21:01
 1/3 DK-s ***** válasza:
49%

Kell igazolás és mivel már napokkal előre tudod, így nem az utolsó percben kellene értesíteni őket!

Az orvost tájékoztasd, akár telefonon, hidegen fogja hagyni.

Olyan igazolást kell kérned tőle, hogy "Beteg, közösségbe nem mehet".

Ha tényleg influenzás vagy, szó nélkül kiállítja.

2023. márc. 16. 21:10
 2/3 A kérdező kommentje:
Holnap péntek, megkérem az igazolást, hétfőig hogy tudom eljuttatni az ügyintéző rendőrnek? Köszönöm a válaszod amúgy. És azt meg tudod mondani, hogy mennyi idő múlva lesz a másik kihallgatás, mármint a hétfői helyett? Gondolom ő sem szeretné, ha hót gethesen odamegyek és elkapja.
2023. márc. 16. 21:58
 3/3 DK-s ***** válasza:
60%

Ha meg van a telefonszáma, akkor felhívod, és ő majd kitalálja. Ha nincs szám akkor beviszed az őrs portájára egy borítékban, amire ráírod a nyomozó nevét és rendfokozatát, és egy mellékelt levélkében kérsz új idézési időpontot.

Azt a jó isten se tudja, hogy azt mikorra fogja adni. De biztos lehetsz benne, hogy nem fog ragaszkodni hozzá, hogy lefertőzd az őrsöt. XDXDXD

Majd megoldja, nem a te gondod. Te kivédted magad.

2023. márc. 16. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!