Rendőrök mennyi ideig állnak kint egy adott helyes traffipax-os autóval?
Figyelt kérdés
Tudom fura és értelmetlen kérdés. Az érdekelne, hogy amikor kiállnak mérni egy útszakaszra, akkor mennyi időt töltenek ott? Egésznapos munka ez úgymond vagy pár órát? Azért kérdezem csak, mert a Facebook-on láttam egy kiírást, hogy hol mértek és én pont azon az úton haladtam, de én sehol nem láttam sem rendőrt sem autót beállva "lesben" mérni. Azt is írta a kiíró ember, hogy egyből félre is állították az autósokat, engem nem állított meg senki.2023. febr. 17. 17:05
3/4 anonim válasza:
Sokszor civil autobol mernek, kornyekonkon lesotetitett furgonbol oeldaul... de csak kirakjak az autot, nincs jelen kezelo szemelyzet
4/4 anonim válasza:
1-nek van igaza. :)
Kérdező, a te szituációd valószínűleg az volt, hogy a rendőrök kiálltak egy kicsit állóellenőrzést tartani, ami nem egyenlő a traffizással, de a vaze és hasonló appok csak annyit tudnak jelezni, hogy rendőr van.
Én is sokszor tapasztalom, hogy a rendőrök csak megállnak valahol egy pillanatra (reggelit venni, vagy csak félreállnak pár percre) és már fenn is vannak a vazen.
Vagy ahogy az előbb írtam, az állózás, lehet hogy csak 10-30 percet kinn áltak, ellenőriztek pár autót, és továbbálltak.
Ezért lehetett, hogy valakiket korábban félreállítottak, de mire te odaértél már nem volt ott senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!