Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » Debrecenben mennyire gyakoriak...

Debrecenben mennyire gyakoriak a lopások? Egy vagy több ember követi ezeket el?

Figyelt kérdés

2023. febr. 11. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
65%
Van egy Levike becenevű, akit Gyulának hívnak.
2023. febr. 11. 19:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Itt vagyok. Balogh Gyula vagyok, debreceni lakos visszaeső, 7x vtam büntetve, 1x letartóztatásba is vtam. Most 1 lopási ügy van folyamatba.

Amikor letartóztattak, azelőtt itt kísérnek.

[link]

2023. febr. 12. 00:11
 3/5 anonim ***** válasza:
A mostani ügyed miért van?
2023. febr. 12. 02:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Mert a multkor elmentem Kisújszállásra vonattal és bementem a Szabadságtéri ált. iskola tornatermi öltözőjébe ahol 18.30-tól felnőtt nők zumbáztak és 3 nő pénztárcájából elvittem a pénzt. Másnap megint elmentem Kisújszállásra, (am.Kisújnak becézzük) és a Móricz Zsigmond Gimnázium tornaterem melletti iskolabüfébe benyontam a k8s faablakot, bemásztam és a kasszából 15 ezer ft pénzt vittem el. 2 nap múlva megint elmentem Kisújra, akkor nem loptam, a vasútállomàsnál megismertek a rendőrök és közőltèk, hogy kamerán az én arcom van, ahol a héten két helyre bementek. Előàllítottak, meggyanúsítottak, majd elengedtek. Csak 3 órát vtam a rendőrségen. Rekord hamar elengedtek, máskor 5-6 óráig tartott egy elòállítás, de itt Kisújon kis örs van, hamar bejött a nyomozó és kihallgatott. Mentem haza. Ebben szabadlábon lehetek mert piszlicsáré ügy, összesen szàzezer alatti a kár, ez csak vétség.

Egyébként, amikor kihallgatott, utána mondta, hogy nem is lett volna értelme tagadni, ott vagyok mind2 helyen a kamerán. Odafordította a monitort, hogy nézzem csak, ott vagyok, felisnerem magam. Mondom igen.

Ne félj, hanem lett volna kamera, most nem vagyok gyanúsított, nincs rljárásom.

2023. febr. 12. 02:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez a múltkor mikor volt?
2023. febr. 12. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!