Szerintetek mi történhetett Szathmáry Nikolettel?
Figyelt kérdés
Tudjátok a kislány aki eltűnt majd 3 évvel később előkerült, pontosabban csontjai egy zsákban a nádasban. A boltig látták utoljára, előtte még orvosával összefutott és együtt mentek egy darabig. Gyulán történt. Nyilván gyilkosság törént emberrablással de hogyan és miért? Örökre rejtély marad vajon?2023. febr. 7. 21:03
11/15 anonim válasza:
#2 vagyok, én erre a hírre gondoltam.
Igaz ez 2021 augusztusi hír, vagyis ha azóta a DNS-minta nem bizonyította, akkor valószínűleg mégsem ő volt.
12/15 anonim válasza:
Ez a fickó, akit letartóztattak 2021-ben, a fiatal fiúkat szereti, nem fiatal a lányokat. Ez a városban sokak által jól ismert információ, sajnos, vannak érintettek, akik ezt meg tudják erősíteni. Karateedzőként zaklatta a fiúkat, akik hozzá jártak edzésre. Kislányokkal soha nem kezdett ki. Nem is tudták rábizonyítani ezt a Sz. Niki ügyet.
A megtalált csontokból nem lehetett megállapítani a halál okát. A feltételezés szerint szexuális gyilkosság, fajtalankodás történhetett. A véleményem az, hogy sajnos már nem lesz meg a gyilkos. Nagyon kevés a valószínűsége, bár nagyon jó lenne...
13/15 anonim válasza:
#12 Ha egy bűncselekményt nagyon felkap a média, mindig ez van. A "rendőrség" kénytelen nyomozni, de mivel képtelenek rá, keresnek egy bűnbakot, akivel elvitethetik a balhét, és ez általában nem a valódi elkövető.
14/15 anonim válasza:
#10 szerintem ő volt. Gyakorlatilag felért egy vallomással, hogy azt mondta a rendőröknek, hogy tudja, hogy miért mennek, de soha nem fogja bevallani, mert a cellatársai ezért megölnék és még élni akar.
15/15 anonim válasza:
24 éve történt az eset, lehet már az elkövető megmurdelt azóta, és a sírba vitte a titkát, bár jobban örülnék, ha kiderülne végre mi is történt. Dunaújvárosban a 70-es években rendre 2-3 évenként történt egy hasonló borzalom a Duna-parton, talán még a 80-as évek elején is, aztán vége lett, de a tettest sose találták meg. Én akkor voltam gyerek, emlékszem rá, szinte kijárási tilalom volt utána éjszakánként, a szülök a gyerekeket sehova nem engedték felügyelet nélkül. Ha akkor lett volna DNS, meg térfigyelők, biztos megcsípik, de így valószínű csak simán elpatkolt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!