Lehetek rendőr, ha alacsony és vékony vagyok?
Figyelt kérdés
2023. febr. 1. 14:15
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
21 szavazat
3/10 anonim válasza:
Miért is ne lehetnél ? Ott is van szóvivő, raktáros, nyomozó stb.
4/10 anonim válasza:
Címszó:
#Rendőrakadémia 7 - Moszkvai küldetés
What? XD
5/10 anonim válasza:
Kérdező
Konkrét feltételeknek kell megfelelni. ha azoknak megfelelsz, mindegy hogyan nézel ki.
6/10 A kérdező kommentje:
174 cm vagyok. 30-as karjaim vannak, mint egy lánynak. 20 fekvőt tudok csak csinálni. Futni nem igazán tudok.
2023. febr. 1. 16:56
7/10 anonim válasza:
Nem fogják szabocentivel mérni a karodat...
Eddz egy kicsit rá a feladatokra, neten megtalálod a követelményeket.
8/10 anonim válasza:
Hallottál már olyanról, hogy konditerem? Lemész és alakítassz magadon.
9/10 anonim válasza:
Én 175 el vagyok rendőr az teljesen jó. Közép méret. A fizikai felmérőt megtudod csinálni akkor jó vagy. Futás helyet lehet biciklizni ami jóóóval könnyebb. Sokan vannak ilyenek a Techikumban.
10/10 anonim válasza:
Ha nem tudod teljesíteni a fizikai alkalmasságit, nem lehetsz. De tehetsz érte, hogy megfelelj. A magasságod pedig elégséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!