Kezdőoldal » Politika » Rendőrség » A rendőrség mennyi idö múlva...

A rendőrség mennyi idö múlva küldi a pénzlefoglalási papírt?

Figyelt kérdés

Ezen a héten hétfőn, kedden, szerdán, pénteken vonattal elutaztam egy kisvárosba, úgy h este 5-6 körül értem oda és m8ndig 22.25-kor indultam vissza. Kedden meg szerdán sajnos rossz vát tettem a tűzre, pont telibe is vágott a jamera és az arcom biztos jól felvette, ugyanis pénteken (tegnap) is jártam ott és este 22.25 ös vonathoz mentem és már az állomás előtt elment egy rendőrautó, simán előttem elment, majd visszafordult kb.100 méterről és visszajött, de én már akkor azbérkező vonatra a 3.vágánynál szálltam volba fel, és jöttek utánam, szóltak, hogy jó estét uram, elnézést ne szálljon már fel. Nem szálltam fel, köszöntem és kérdeztem az érdeklődés célját. Mondták, h olyan ismerős az arcom, szerintük èn vagyok több kamerán rajta. A személyit elkérte, megnézte és mondta a másiknak, h "ő az." Ekkor előre helyzetbe bilincset tettek rám és közölték, h előállítanak a rendőrségre.

Gondolom szerdán megtették a keddi feljelentést, a szerdait pedig csütörtökön így péntek estig gyorsan azonnali nyomozati cselekményként azonosították a lefoglelt kameráról az arcom és kidobta ki vagyok és ezt a személyt látták péntek este (engem) és megismertek azért fordultak vissza és visszahívtak a vonattól.

Előállítottak bent hamar jött is a nyomozó, kihallgatott, rabosított a technikus, aztán a jk ből 1 példànyt kértem, és mivel kedden 55 ezer forintot vittem el, szerdán 15 ezer +15 ezer a kár, így 85 ezret a nálam lévő 110.ezerből lefoglaltak. A lefoglalásról viszont postán kapom meg a határozatot vagy a jegyzőkönyvet.

Kérdésem:

Gondolom meglettem, kihallgattak mostmár nincs halaszthatatlan cselekmény és gondolom hétfőn kezd benne a nyomozó dolgozni, és az érdekelne, hogy mikor körül küldi a lefoglalásról a papírt?

Jövőhéten megkapom, vagy esetleg később?

Köszi a válaszokat előre is!

2023. jan. 28. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha már lefoglalták a lopott pénzed, akkor nem mindegy az a szaros papír, Gyula?
2023. jan. 29. 02:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Már nyáron mondtuk, hogy mindenki tudja, hogy azért utazol, hogy máshol lopj.

Azért mész be társasházak lépcsőházaiba, hátha valaki nyitvahagyja az ajtót.

És lám-lám.

Loptál megint.

Alig várom, hogy fegyveres őrök vigyazzák éjjel az álmodat.

2023. jan. 29. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!